Napisano 21 Kwiecień 200321 l :O Wielkie gratulacje za wlasne pomysly!!! Tez chcialbym malowac cos od siebie, ale nie potrafie:( Jedyne co mi w miare wychodzi to jak wzoruje sie ta czyms:/ Jeszcze raz gratulacje [piwo]
Napisano 23 Kwiecień 200321 l Podoba mi sie jak operujesz warsztatem. Najbardziej mi przypadl do gustu Krasnoludek z tasakiem (siekiera ;)). Sugerowalbym na przyszlosc poszukac troche w tematyce, i przygladac sie kolorom.
Napisano 23 Kwiecień 200321 l Autor Dzięki!!!!:D:D:D:D:D[rotfl][rotfl][rotfl][rotfl][rotfl][rotfl] Giorgione
Napisano 30 Maj 200321 l Człowieku.Prace wypasione.Masz jakies 3D??? A już myślałem że nikogo takiego w Sieradzu nie ma. Niedlugo zeskanuje swoje prace.A tag wogóle to mógłbyś mi podać jakiś kontakt do ciebie np. numer gg?
Napisano 31 Maj 200321 l Autor Podam gadulca przy nastepnym logowaniu - na razie nie mam zainstalowanego. Na razie masz maila: [email protected] Wkrótce postaram się na łamach tej stronki umiescić kompletny komiks avp - początek już widzieliście. Pozdrawiam Giorgione
Napisano 2 Czerwiec 200321 l Autor Na początek mój numer gg: 3649295 lub szukaj mnie pod pseudonimem Giorgione. Tak, jak obiecałem wrzucam stronki mojego komiksu - na początek dwie pierwsze. Giorgione
Napisano 2 Czerwiec 200321 l Autor Sorki za wielkość, ale nie mogłem zrobić mniejszych ze względu na czytelność. Giorgione:D;);););)
Napisano 7 Czerwiec 200321 l noo..bardzo ładnie..tak sobie przeglądam i jest dość miło..całkiem umiejętnie i świadomie posługujes zsię konturem i światłem..zwłaszcza w tych monochromatycznych...ale w kolorach trochę za bardzo do są obrazki..narysowane na kolorowo....zacznij używać plamy..nawet kredką możesz ją wypracować.. i co mogłbym ci poradzić to troszkę zdynamizój swoj rysunek..całość jest spoko...nawet b dobrze....muszę tu częściej zaglądać...[piwo][piwo][piwo] pozdrawiam..
Napisano 8 Czerwiec 200321 l oj tak bardzo bardzo fajnie. jedyne co moze sie nie podobac to to ze troche za grzecznie to wszystko narysowane, ale bardziej luzne operowanie narzedziem to w sumie kwestia czasu tylko. Masz do tego przygotowany scenariusz, czy taksoboie rysujesz co Ci przyjdzie do glowy? (szkoda by bylo zeby nie bo smakowicie sie rzecz zapowiada). No i tak jak lorda, prosze o osobny wontek.
Napisano 9 Czerwiec 200321 l Autor Scenariusz jest! Komiks jest 75% gotowy.Muszę jeszcze dokończyc parę stron i zeskanować je. Jutro lub pojutrze postaram się wrzucić kolejne 4 lub 6 stron. [jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi] Giorgione
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Autor UWAGA!!! Pliki są troszkę duże, więc bądźcie cierpliwi. Kolejne stronki: str 3-4 str5 str 6 str 7 str8
Napisano 13 Czerwiec 200321 l wszytko jest super...ale napisy w samym comixie są śmieszne...i jakoś nie pasują...te RRRRRRRRRR i argh i inne...tak poprostu nie pasują :D ale climat jest :D [winko] czekam na dalszą część...:) pozdro...
Napisano 16 Czerwiec 200321 l Autor Wielkie dzięki za uwagi, na przyszłość postaram się tego unikać. Wiem [urwanie glowy][urwanie glowy][urwanie glowy] jest ze mnie straszna amatorszczyzna jeśli chodzi o ROBIENIE KOMIKSÓW - DOPIERO SIĘ UCZĘ ( czasami oglondam coś na Planete ipt.). Giorgione
Napisano 10 Lipiec 200321 l Autor Dobra przyszedł czas aby to troszkę upgrejdować :D:D:D:D Poniższy szkic miał być powodem mojego udziału w bitwie, ale się gdzieś zawieruszył i nic z tego nie wyszło:(:(:(:( Ale zrobiłem już porządek z moimi prackami i w następniej bitwie z pewnością wezmę udział - nie ważne czy 2d czy 3d!![spox][spox][spox][spox][spox][spox][spox] Giorgione
Napisano 10 Lipiec 200321 l Powyzszy odnaleziony jest chyba jednym z najfajniejszych twoich obrazkow....
Napisano 15 Lipiec 200321 l Autor Dzięki mój kumpel to samo powiedział!! A teraz cos z innej beczki - zgadnijcie w czym to zrobiłem:D:D:D Giorgione
Napisano 15 Lipiec 200321 l Komix :> Hmmm, tylko szkoda że w tak dużej rozdzielczości.... Ciężko się go przegląda. A co do tego powyżej to nie mam pojęcia :>
Napisano 18 Lipiec 200321 l jedyne co mnie razi w komiksie (w ogole w komiksach) to podpisy na komputerze. osobiscie wole czcionke pisana recznie, nawet jesli jest troche mniej czytelna (no, bez przesady). rysunki super![wow]
Napisano 18 Lipiec 200321 l Autor Bo ty nie wiesz jak ja bazgrolę [lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2] Giorgione
Napisano 26 Lipiec 200321 l Giorgione, a moze bys tak sprobowal sil w bitwie 2d... Z takimi zdolnosciami szkoda sie marnowac :). O ile sprobojesz sil w tej bitwie, bede trzymal za ciebie kciuki!
Napisano 26 Lipiec 200321 l Hi, Nowe prace są super... A co do bitwy to moim zdaniem obecność obowiązkowa.
Napisano 26 Lipiec 200321 l Autor No pewnie,że spróbuję - tylko trochę później bo ciężko mi się ze wszystkim wyrobić - ale będę na pewno!! :D:D:D:D:D Giorgione
Napisano 5 Sierpień 200321 l Autor Dobra czas na mały upload :D Dodaję kilka stron: Str 11 Str 13 Str 15 Str 16 Na razie tyle - te brakujące strony postaram się jak najszybciej wrzucić :D Giorgione
Napisano 17 Sierpień 200321 l Robi wielkie wrażenie. Zwłaszcza ten komiks. Wszystkie pracki są na świetnym poziomie. Próbowałeś wydać ten komiks?? Może ktoś go wyda. Szczęka opada.
Napisano 17 Sierpień 200321 l Wydac nie mogl by nikt poza DarkHorse, bo tylko oni maja prawa do wydawania komiksow z tymi postaciami. Szase sa baaardzo malenkie, nie ma sie co oszukiwac, ale... uderzyc chyba warto, nawet jak nie beda zainteresowani tym konkretnie to kto wie co z tego wyniknie.
Napisano 17 Sierpień 200321 l Twoj komiks nie ma tla. Zawsze za plecami jest biel. Poza tym czasem trudno stwierdzic co w ogole przedstawia rysunek. Masz strasznie nudny zwyczaj rozdrabniania. Po co powtarzasz to samo ujecie 3 razy z lekko zmieniona pozycja \"bohatera\"? Rzeczywiscie stosuje sie takie zabiegi, ale na milosc boska, nie na kazdej stronie! Jakies zblizenia, duszenie... tak sie robi animacje, a nie komiks. No i podpisy do rysunkow - strasznie dziecinne. Rysujesz calkiem niezle, ale brakuje Ci szlifow. Poczytaj wiecej komiskow, przyjrzyj sie jak to robia zawodowcy. (miales tyle laurek, ze moj post bedzie dla rownowagi we wszechswiecie ;)
Napisano 25 Sierpień 200321 l Autor Co do tła to się nie zgodzę - są rysunki - a raczej będa - przy których tło zajmuje inny rysunek. Apropo komiksu to pierwszy i jest tam sporo niedociagnieć przayznaję :(:(:(:(:(:( A komiksów to sporo czytałem - terza sioę to troszkę zmianiło :P A na razie kolejny rysuneczek - taks sobie mazałem i wyszło coś takiego - wiem,że na pewno będziecie się czepiać nogi - jakoś tak wyszła :( Giporgione