dawid Napisano 20 Kwiecień 2003 Napisano 20 Kwiecień 2003 jak ja bym chciał tak malować , ho ho ho :)
Fr3d3k Napisano 21 Kwiecień 2003 Napisano 21 Kwiecień 2003 :O Wielkie gratulacje za wlasne pomysly!!! Tez chcialbym malowac cos od siebie, ale nie potrafie:( Jedyne co mi w miare wychodzi to jak wzoruje sie ta czyms:/ Jeszcze raz gratulacje [piwo]
Pinionist Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 Podoba mi sie jak operujesz warsztatem. Najbardziej mi przypadl do gustu Krasnoludek z tasakiem (siekiera ;)). Sugerowalbym na przyszlosc poszukac troche w tematyce, i przygladac sie kolorom.
giorgione Napisano 23 Kwiecień 2003 Autor Napisano 23 Kwiecień 2003 Dzięki!!!!:D:D:D:D:D[rotfl][rotfl][rotfl][rotfl][rotfl][rotfl] Giorgione
Gość eToR Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Człowieku.Prace wypasione.Masz jakies 3D??? A już myślałem że nikogo takiego w Sieradzu nie ma. Niedlugo zeskanuje swoje prace.A tag wogóle to mógłbyś mi podać jakiś kontakt do ciebie np. numer gg?
giorgione Napisano 31 Maj 2003 Autor Napisano 31 Maj 2003 Podam gadulca przy nastepnym logowaniu - na razie nie mam zainstalowanego. Na razie masz maila: [email protected] Wkrótce postaram się na łamach tej stronki umiescić kompletny komiks avp - początek już widzieliście. Pozdrawiam Giorgione
giorgione Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 Na początek mój numer gg: 3649295 lub szukaj mnie pod pseudonimem Giorgione. Tak, jak obiecałem wrzucam stronki mojego komiksu - na początek dwie pierwsze. Giorgione
giorgione Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 Sorki za wielkość, ale nie mogłem zrobić mniejszych ze względu na czytelność. Giorgione:D;);););)
sith_LORD Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 noo..bardzo ładnie..tak sobie przeglądam i jest dość miło..całkiem umiejętnie i świadomie posługujes zsię konturem i światłem..zwłaszcza w tych monochromatycznych...ale w kolorach trochę za bardzo do są obrazki..narysowane na kolorowo....zacznij używać plamy..nawet kredką możesz ją wypracować.. i co mogłbym ci poradzić to troszkę zdynamizój swoj rysunek..całość jest spoko...nawet b dobrze....muszę tu częściej zaglądać...[piwo][piwo][piwo] pozdrawiam..
biglebowsky Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 oj tak bardzo bardzo fajnie. jedyne co moze sie nie podobac to to ze troche za grzecznie to wszystko narysowane, ale bardziej luzne operowanie narzedziem to w sumie kwestia czasu tylko. Masz do tego przygotowany scenariusz, czy taksoboie rysujesz co Ci przyjdzie do glowy? (szkoda by bylo zeby nie bo smakowicie sie rzecz zapowiada). No i tak jak lorda, prosze o osobny wontek.
giorgione Napisano 9 Czerwiec 2003 Autor Napisano 9 Czerwiec 2003 Scenariusz jest! Komiks jest 75% gotowy.Muszę jeszcze dokończyc parę stron i zeskanować je. Jutro lub pojutrze postaram się wrzucić kolejne 4 lub 6 stron. [jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi] Giorgione
giorgione Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Napisano 13 Czerwiec 2003 UWAGA!!! Pliki są troszkę duże, więc bądźcie cierpliwi. Kolejne stronki: str 3-4 str5 str 6 str 7 str8
Phantom Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 wszytko jest super...ale napisy w samym comixie są śmieszne...i jakoś nie pasują...te RRRRRRRRRR i argh i inne...tak poprostu nie pasują :D ale climat jest :D [winko] czekam na dalszą część...:) pozdro...
giorgione Napisano 16 Czerwiec 2003 Autor Napisano 16 Czerwiec 2003 Wielkie dzięki za uwagi, na przyszłość postaram się tego unikać. Wiem [urwanie glowy][urwanie glowy][urwanie glowy] jest ze mnie straszna amatorszczyzna jeśli chodzi o ROBIENIE KOMIKSÓW - DOPIERO SIĘ UCZĘ ( czasami oglondam coś na Planete ipt.). Giorgione
giorgione Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Dobra przyszedł czas aby to troszkę upgrejdować :D:D:D:D Poniższy szkic miał być powodem mojego udziału w bitwie, ale się gdzieś zawieruszył i nic z tego nie wyszło:(:(:(:( Ale zrobiłem już porządek z moimi prackami i w następniej bitwie z pewnością wezmę udział - nie ważne czy 2d czy 3d!![spox][spox][spox][spox][spox][spox][spox] Giorgione
biglebowsky Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Powyzszy odnaleziony jest chyba jednym z najfajniejszych twoich obrazkow....
giorgione Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 Dzięki mój kumpel to samo powiedział!! A teraz cos z innej beczki - zgadnijcie w czym to zrobiłem:D:D:D Giorgione
Gotham Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Komix :> Hmmm, tylko szkoda że w tak dużej rozdzielczości.... Ciężko się go przegląda. A co do tego powyżej to nie mam pojęcia :>
giorgione Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Napisano 18 Lipiec 2003 Corel Draw 9 [lol2][lol2][lol2] Giorgione
bor Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 jedyne co mnie razi w komiksie (w ogole w komiksach) to podpisy na komputerze. osobiscie wole czcionke pisana recznie, nawet jesli jest troche mniej czytelna (no, bez przesady). rysunki super![wow]
giorgione Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Napisano 18 Lipiec 2003 Bo ty nie wiesz jak ja bazgrolę [lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2] Giorgione
giorgione Napisano 22 Lipiec 2003 Autor Napisano 22 Lipiec 2003 No to czas na mały upload Giorgione:D:D
giorgione Napisano 22 Lipiec 2003 Autor Napisano 22 Lipiec 2003 OstaTNI Uprzejmie prosze o komentarze :(:(:(:(:(:( Giorgione
Chris Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 Giorgione, a moze bys tak sprobowal sil w bitwie 2d... Z takimi zdolnosciami szkoda sie marnowac :). O ile sprobojesz sil w tej bitwie, bede trzymal za ciebie kciuki!
Gotham Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 Hi, Nowe prace są super... A co do bitwy to moim zdaniem obecność obowiązkowa.
giorgione Napisano 26 Lipiec 2003 Autor Napisano 26 Lipiec 2003 No pewnie,że spróbuję - tylko trochę później bo ciężko mi się ze wszystkim wyrobić - ale będę na pewno!! :D:D:D:D:D Giorgione
giorgione Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 Dobra czas na mały upload :D Dodaję kilka stron: Str 11 Str 13 Str 15 Str 16 Na razie tyle - te brakujące strony postaram się jak najszybciej wrzucić :D Giorgione
Frankot Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 Robi wielkie wrażenie. Zwłaszcza ten komiks. Wszystkie pracki są na świetnym poziomie. Próbowałeś wydać ten komiks?? Może ktoś go wyda. Szczęka opada.
biglebowsky Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 Wydac nie mogl by nikt poza DarkHorse, bo tylko oni maja prawa do wydawania komiksow z tymi postaciami. Szase sa baaardzo malenkie, nie ma sie co oszukiwac, ale... uderzyc chyba warto, nawet jak nie beda zainteresowani tym konkretnie to kto wie co z tego wyniknie.
dr Ug Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 Twoj komiks nie ma tla. Zawsze za plecami jest biel. Poza tym czasem trudno stwierdzic co w ogole przedstawia rysunek. Masz strasznie nudny zwyczaj rozdrabniania. Po co powtarzasz to samo ujecie 3 razy z lekko zmieniona pozycja \"bohatera\"? Rzeczywiscie stosuje sie takie zabiegi, ale na milosc boska, nie na kazdej stronie! Jakies zblizenia, duszenie... tak sie robi animacje, a nie komiks. No i podpisy do rysunkow - strasznie dziecinne. Rysujesz calkiem niezle, ale brakuje Ci szlifow. Poczytaj wiecej komiskow, przyjrzyj sie jak to robia zawodowcy. (miales tyle laurek, ze moj post bedzie dla rownowagi we wszechswiecie ;)
giorgione Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 Co do tła to się nie zgodzę - są rysunki - a raczej będa - przy których tło zajmuje inny rysunek. Apropo komiksu to pierwszy i jest tam sporo niedociagnieć przayznaję :(:(:(:(:(:( A komiksów to sporo czytałem - terza sioę to troszkę zmianiło :P A na razie kolejny rysuneczek - taks sobie mazałem i wyszło coś takiego - wiem,że na pewno będziecie się czepiać nogi - jakoś tak wyszła :( Giporgione
Rekomendowane odpowiedzi