Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 22,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A ja dopiero w dwojeczke zacinam... Modele piekne. Jaki polycount przy tym detalu, Mistrzu? ;) I te liany to tez ZB czy jakos inaczej dodales?

Napisano

Gratulacje Klicek - wspaniałe modele ! A mam pytanie z innej bajki w jakim sofcie robisz retopologię i baking map? Zremesher czy coś innego jednak?

Napisano

Piękna robota Klicek, dobrze wiedzieć że to Ty pracowałeś nad tymi modelami do Wiedzmina, tak z ciekawości zapytam, robisz te rendery w zbrushu czy czymś innym?

Napisano

Wspaniałe modele, tak jak było już wcześniej wspominane ja też ubolewam, że "Krew i wino" to ostatni rozdział opowieści :/ No ale mam nadzieję, że jednak za jakiś czas powstaną jeszcze kolejne części. Jeśli można to ja też chciałbym zadać pytanie mistrzowi Klickowi :) concept arty dostajesz gotowe czy zdarza Ci się wymyślać wszystko od A do Z?

Napisano
  • Autor
A ja dopiero w dwojeczke zacinam... Modele piekne. Jaki polycount przy tym detalu, Mistrzu? ;) I te liany to tez ZB czy jakos inaczej dodales?

Dzieki :) polycount za duzy, wyszlo jakos ponad 40 tys trisow (moze 50, nie pamietam) Liany robilem w maxie za pomoca pluginu ive generator czy jakos tak, pozniej obrobilem to w zbrushu (zeby sie chamsko nie przecinaly)

Gratulacje Klicek - wspaniałe modele ! A mam pytanie z innej bajki w jakim sofcie robisz retopologię i baking map? Zremesher czy coś innego jednak?

Tomerk - Dzieki, retopo robilem w maxie razem z pluginem wrapit. Bakowanie w maxie(wszystkich map)

Archespor bajka! :) Szarlej też był twój?

wujek_kane - dzieki, niestety nie moj :) kolegi :)

Piękna robota Klicek, dobrze wiedzieć że to Ty pracowałeś nad tymi modelami do Wiedzmina, tak z ciekawości zapytam, robisz te rendery w zbrushu czy czymś innym?

Ardures - dzieki :) , max vray 3 swiatla czasem 4 - boki gora i przod

Reynevan - dzieki

Wspaniałe modele, tak jak było już wcześniej wspominane ja też ubolewam, że "Krew i wino" to ostatni rozdział opowieści :/ No ale mam nadzieję, że jednak za jakiś czas powstaną jeszcze kolejne części. Jeśli można to ja też chciałbym zadać pytanie mistrzowi Klickowi :) concept arty dostajesz gotowe czy zdarza Ci się wymyślać wszystko od A do Z?

reminoir - dzieki :), koncepty dostaje gotowe albo od Marka Madeja, albo od Alicji Uzarowskiej, zawsze w modelach/konceptach mam troche wolnej reki. Na poczatku projektu zdazalo sie wymyslac wszystko od A do Z np troll kamienny. Prawda tez jest taka ze rzeczy robione w zespole nigdy nie sa do konca twojego pomyslu od a do z, zawsze ktos to zatwierdza, feedbackuje itp ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.