adek Napisano 9 Listopad 2015 Napisano 9 Listopad 2015 Miła wiadomość dla wszystkich stęsknionych za Epoką Lodowcową. Właśnie ukazał się 5-minutowy short ukazujący zmagania wiewióra z żołędziową obsesją w ... kosmosie. Pełna treść: Epoka Lodowcowa w kosmosie - krótki film animowany
Hris Napisano 10 Listopad 2015 Napisano 10 Listopad 2015 Prawie popłakałem się ze śmiechu...znowu trochę dziecka odkryłem w sobie :) :) :)
mookie Napisano 10 Listopad 2015 Napisano 10 Listopad 2015 A ja na odwrót, zupełnie beznamiętnie obejrzałem wiewiórkę, która w poprzednich odsłonach wydawała mi się zabawna; o ile widać, że animacyjnie osoby odpowiedzialne za tego shorta potrafią zrobić wszystko, o tyle poziom gagów dość niski i banalny. PS Sądzę jednak, że młodszej widowni ta historyjka może się spodobać!
Hris Napisano 10 Listopad 2015 Napisano 10 Listopad 2015 Heh a ja do tej starszej należę...więc chyba zdziecinniałem:)
Kroopson Napisano 11 Listopad 2015 Napisano 11 Listopad 2015 właściwie to to nie miało scenariusza. Ot tak pomęczmy wiewiórkę po raz któryś z kolei w ten sam dokładnie sposób.
emmilius Napisano 11 Listopad 2015 Napisano 11 Listopad 2015 E tam, nie narzekać :D. Przynajmniej teraz wiecie jak powstał układ słoneczny.
Nezumi Napisano 16 Listopad 2015 Napisano 16 Listopad 2015 Ten sam zart opowiadany po raz n-ty przestaje mnie bawic.
Rekomendowane odpowiedzi