Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć!

Dawno nic nie wrzucałem, najwyższy czas trochę o sobie przypomnieć :)

Jest to pierwszy projekt zrobiony w Majce. Short skończony dokładnie rok temu na zaliczenie przedmiotu "podstawy animacji". Nad całością siedziałem wieczorami po pracy przez ok. dwa miesiące. Widzę bardzo dużo rzeczy które można by było zrobić ładniej i szybciej, ale cieszę się, że udało mi się dopiąć projekt do końca. Dźwięk wykonał Zbigniew Stencel.

Do dnia dzisiejszego mam skończony jeszcze jeden film, w którym udało mi się trochę rzeczy podciągnąć (myślę, że za jakiś czas również się tutaj pojawi). Kolejne shorty są w fazie produkcji :)

Zapraszam do oglądania i komentowania!

Youtube:

Vimeo:

Dodatkowo - piękne dzięki dla wszystkich, od których dostałem wsparcie w wątku dotyczącym moich problemów z Majką. Bardzo mi pomogliście. Dzięki, pozdrawiam!

Edit:

W związku z zakwalifikowaniem do IV Ogólnopolskiego Festiwalu Polskiej Animacji, film tymczasowo niedostępny.

Edytowane przez Miłosz3ds

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo mi sie podobało! Bardzo! :) Wiadomo że można się przyczepić do animacji gdzieś tu i tam (postać chłopca troszkę sztywna), ale obejrzałem i oczy mnie od tego nie bolą, za to dało do myślenia :) Dobry, krótki scenariusz i dobrze dobrane ilości 3D (ścinanie drzewa świetnie pokazałeś, struganie też naprawdę dobrze wygląda).

Mam nadzieję że to nie ostatni Twój short? :)

Napisano
  • Autor

Dzięki za odwiedziny i poświęcony czas!

Hris - dzięki! Racja, niestety wiele rzeczy jest jeszcze do poprawy, ale pracuję nad tym :)

Kolejny short jest już skończony, dość ciekawa opcja bo powstał w dwóch wersjach. Pierwsza to prosty teledysk, druga to interaktywna animacja. Za jakiś czas pokażę :) W trakcie produkcji są dwa kolejne, jeden na zaliczenie licencjatu, kolejny gdzieś tam się tworzy w wolnym czasie. Dzięki za doping i opinię!

Sebazx6r - dzięki że wpadłeś! Rzeczywiście, czapa ta sama :) pozdrawiam!

Napisano

Wspaniałe, jestem zachwycony, duża inspiracja dla mnie ;

Dzieki