Napisano 11 Styczeń 20169 l Cześć! Dawno nic nie wrzucałem, najwyższy czas trochę o sobie przypomnieć :) Jest to pierwszy projekt zrobiony w Majce. Short skończony dokładnie rok temu na zaliczenie przedmiotu "podstawy animacji". Nad całością siedziałem wieczorami po pracy przez ok. dwa miesiące. Widzę bardzo dużo rzeczy które można by było zrobić ładniej i szybciej, ale cieszę się, że udało mi się dopiąć projekt do końca. Dźwięk wykonał Zbigniew Stencel. Do dnia dzisiejszego mam skończony jeszcze jeden film, w którym udało mi się trochę rzeczy podciągnąć (myślę, że za jakiś czas również się tutaj pojawi). Kolejne shorty są w fazie produkcji :) Zapraszam do oglądania i komentowania! Youtube: Vimeo: Dodatkowo - piękne dzięki dla wszystkich, od których dostałem wsparcie w wątku dotyczącym moich problemów z Majką. Bardzo mi pomogliście. Dzięki, pozdrawiam! Edit: W związku z zakwalifikowaniem do IV Ogólnopolskiego Festiwalu Polskiej Animacji, film tymczasowo niedostępny. Edytowane 1 Marzec 20169 l przez Miłosz3ds
Napisano 11 Styczeń 20169 l Bardzo mi sie podobało! Bardzo! :) Wiadomo że można się przyczepić do animacji gdzieś tu i tam (postać chłopca troszkę sztywna), ale obejrzałem i oczy mnie od tego nie bolą, za to dało do myślenia :) Dobry, krótki scenariusz i dobrze dobrane ilości 3D (ścinanie drzewa świetnie pokazałeś, struganie też naprawdę dobrze wygląda). Mam nadzieję że to nie ostatni Twój short? :)
Napisano 12 Styczeń 20169 l Autor Dzięki za odwiedziny i poświęcony czas! Hris - dzięki! Racja, niestety wiele rzeczy jest jeszcze do poprawy, ale pracuję nad tym :) Kolejny short jest już skończony, dość ciekawa opcja bo powstał w dwóch wersjach. Pierwsza to prosty teledysk, druga to interaktywna animacja. Za jakiś czas pokażę :) W trakcie produkcji są dwa kolejne, jeden na zaliczenie licencjatu, kolejny gdzieś tam się tworzy w wolnym czasie. Dzięki za doping i opinię! Sebazx6r - dzięki że wpadłeś! Rzeczywiście, czapa ta sama :) pozdrawiam!
Napisano 1 Luty 20169 l Dla mnie ok. Krótkie ale treściwe. Co za marnotrastwo! Chodzi oczywiście o drewno na fujarkę. :). Bo animacja płynna.
Napisano 6 Luty 20169 l Autor JonJoan dzięki! Za to jaka wytrwałość w dążeniu do celu! :) Pozdrawiam!