Thunder Napisano 30 Styczeń 2016 Napisano 30 Styczeń 2016 Cześć, Chciałem wam przedstawić moją ostatnią prackę. Wykonana po godzinach dla funu. Soft 3ds max, Corona, HDR Light Studio, Photoshop. Model: Viz-People BEHANCE
HummFred Napisano 31 Styczeń 2016 Napisano 31 Styczeń 2016 Corona ma w sobie coś co sprawia, że te renderki przyjemne dla oka są. Generalnie bardzo ładnie i plastycznie. A jak jeszcze to z siłą HDRL połączyć to widać bardzo ładne efekty...ale:) - Dodałbym jakieś zanieczyszczenie w lakierze felgi (takie drobne). - Przykuło mają uwagę tylne koło prawe... Brakuje tam jakichś detali zawieszania. Po prawej stronie jest tłumik z tego co się zorientowałem. Wiem, że model nie jest Twojego autorstwa, ale takie smaczki minimalnie psują odbiór:) Albo dodać detalu albo zaciemnić to miejsce. - Dodałbym trochę metaliczengo efektu w lakierze. - Brakuje też tablicy rejestracyjnej... Trochę tak pusto na tym zderzaku. W sumie tyle:)
Thunder Napisano 1 Luty 2016 Autor Napisano 1 Luty 2016 Dzięki za komentarze HummFred, lakier może wydawać się mało metaliczny z racji przewagi miękkich refleksów, próbowałem coś z tym zrobić ale ciężko było wykminić jakieś sensowne twarde odbicia. Z resztą się zgodzę, przy następnym razie na pewno zwrócę uwagę.
Maciek Jutrzenka Napisano 1 Luty 2016 Napisano 1 Luty 2016 ten dof na ujęciu z kołem jakiś taki dziwny. dziwnie to wygląda.
Sebazx6r Napisano 29 Luty 2016 Napisano 29 Luty 2016 Ludzie przecież napisał ze to model z Viz peope a nie jego.
lukasz1330 Napisano 1 Marzec 2016 Napisano 1 Marzec 2016 Grzmocik na froncie :D Graty! Mega rendersy!
Rekomendowane odpowiedzi