Thunder Napisano 30 Styczeń 2016 Share Napisano 30 Styczeń 2016 Cześć, Chciałem wam przedstawić moją ostatnią prackę. Wykonana po godzinach dla funu. Soft 3ds max, Corona, HDR Light Studio, Photoshop. Model: Viz-People BEHANCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 30 Styczeń 2016 Share Napisano 30 Styczeń 2016 Dobrze wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HummFred Napisano 31 Styczeń 2016 Share Napisano 31 Styczeń 2016 Corona ma w sobie coś co sprawia, że te renderki przyjemne dla oka są. Generalnie bardzo ładnie i plastycznie. A jak jeszcze to z siłą HDRL połączyć to widać bardzo ładne efekty...ale:) - Dodałbym jakieś zanieczyszczenie w lakierze felgi (takie drobne). - Przykuło mają uwagę tylne koło prawe... Brakuje tam jakichś detali zawieszania. Po prawej stronie jest tłumik z tego co się zorientowałem. Wiem, że model nie jest Twojego autorstwa, ale takie smaczki minimalnie psują odbiór:) Albo dodać detalu albo zaciemnić to miejsce. - Dodałbym trochę metaliczengo efektu w lakierze. - Brakuje też tablicy rejestracyjnej... Trochę tak pusto na tym zderzaku. W sumie tyle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 1 Luty 2016 Autor Share Napisano 1 Luty 2016 Dzięki za komentarze HummFred, lakier może wydawać się mało metaliczny z racji przewagi miękkich refleksów, próbowałem coś z tym zrobić ale ciężko było wykminić jakieś sensowne twarde odbicia. Z resztą się zgodzę, przy następnym razie na pewno zwrócę uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 1 Luty 2016 Share Napisano 1 Luty 2016 ten dof na ujęciu z kołem jakiś taki dziwny. dziwnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102 Napisano 26 Luty 2016 Share Napisano 26 Luty 2016 piękny modelik i ładnie oświetlony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomerk Napisano 27 Luty 2016 Share Napisano 27 Luty 2016 Bardzo łady render. Corona daje rade! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 27 Luty 2016 Share Napisano 27 Luty 2016 super rendery ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 29 Luty 2016 Share Napisano 29 Luty 2016 Ludzie przecież napisał ze to model z Viz peope a nie jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 1 Marzec 2016 Share Napisano 1 Marzec 2016 Grzmocik na froncie :D Graty! Mega rendersy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieksz Napisano 28 Kwiecień 2016 Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Fachowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi