Napisano 2 Luty 20169 l Cześć, chciałem Wam przedstawić kilka infografik, na których są wnętrza przedmiotów ukazane jakby w nich była jakaś magiczna fabryka. Projekt robiony po godzinach, ciągnął się w sumie od grubo ponad roku. Kiedy kończyłem pierwszy render, to w sieci pojawiło się kilka podobnych rzeczy, nawet nasza rodzima Ars Thanea wypuściła projekt (notabene świetny) dla EDB Singapore, który powiedzmy też był w jakiś sposób podobny. Wtedy odechciało mi się dalej przy tym pracować, ale po kilku miesiącach wróciłem i jakoś udało mi się dociągnąć to do końca. Informacje zawarte na infografikach są raczej ciekawostkami. Nie wszystko modelowałem sam, choć zdecydowaną większość. Niektóre modele z sieci. Soft: 3ds max, vray, photoshop PS. olaf tym razem nie będzie 16k, sorka! Tutaj jeszcze gif ze step by step (pewnie chwile się będzie wczytywał) jednego z renderów. Jakby komuś było mało to można jeszcze wpaść na behance (więcej zbliżeń, wyższa rozdziałka). Pozdrowienia! Edytowane 3 Luty 20169 l przez Nathanielxd
Napisano 11 Luty 20169 l Autor Dzięki Panowie! Chodzi mi jeszcze po głowie zaanimowanie tego, ale to może w późniejszym czasie :)
Napisano 12 Luty 20169 l Witam Ciekawie to wygląda i pomysł, widać też ogrom pracy włożony w każdy projekt, Nieźle;)
Napisano 8 Marzec 20169 l Super. Wielki plus za wytrwałość i dokończenie tematu. Ars Thanea potrafi zdemotywować :)