uncle Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) w ramach odstresowania i zmierzenia się z wielce trudnym programem jakim jest premier wyszło mi cos takiego, a że nic się ostatnio na forum nie dzieje to wrzucam:) generalnie materiałów mam i dużo i mało, za dużo na 1 sztukę, za mało dwie. stad też w tym skupiłem się głównie na cinematikach, może jeszcze spłodzę osobno reela reklamowego:) Edited April 5, 2016 by uncle
natas Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Wow super. Mógł byś wytłumaczyć co to jest slapcomp i layont w tym wypadku?
uncle Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 layout - generalnie budowa ujęcia od podstaw, z podstawowymi obiektami, kamerą, kadrami, lepszą lub gorszą animacją często też z ideą oświetlenia i fxów, też się stosuje chyba nazwe previz, animatik etc. czyli chodzi o zbudowanie całej idei ujęcia / sekwencji / filmu. slapcomp - taka kompozycja bez wnikania w detale, służy głównie sprawdzeniu czy wszystko ze sobą siedzi. coś jak layout tylko kompozycyjny
ca mel Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Miazga. Dawaj reklamowego, nie mogę się napatrzeć ;]
uncle Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Masz jakas dziwna przegladarke:) Tu jeszcze raz
olaf Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Niestety ios crap ale pamieta login i haslo ;) Syte, poza pierwszymi sekundami z chmura na pierwszym planie ktora zbyt chamsko na pnga wyglada cala reszta klasa.
Recommended Posts