Caith Sith Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Druga praca na konkurs Znaki Czasu który się odbywa się nie wiem gdzie (wszystkich wiedzących cokolwiek na ten temat proszę o szybki kontakt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 jestem pierwszy :P ta raczka no brawo bardzo mi sie podoba ale shader chyba do poprawy troszke, nie za duza rooznica w fallofie reflecta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 fajnie fajnie ale popraw temat zeby byl zgodny z regulaminem " http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im@ginner Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 brawo! pracka świetna, po prostu roxx, :) zarówno estetycznie i plastycznie jak i jeśli chodzi o przekaz... a shader dla mnie ok, nie widze problemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 spoko, calkiem moze byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 no ładna, ładna, estetyczna mozna powiedzieć, może momentami za bardzo ale bardzo przyjemna dla oka :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salay Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 anbylivybuulll...no spox spox...byle tak dalej...mi siem bardzo podobać ********* wszystko...ino...ta renka...wydaje mi sie że jak widzimy bursztyn i sie na niego patrzymy to tło powinno być troche rozmazane...no tak tylko ja uważam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 dla mnie znak czasu bardzo ladny! swietna scena! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 Bardzo mi się podoba! Świetna robota ;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 Temat do porprawy to samo w drugim twoim wątku. jest regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi