Napisano 17 Październik 200420 l Druga praca na konkurs Znaki Czasu który się odbywa się nie wiem gdzie (wszystkich wiedzących cokolwiek na ten temat proszę o szybki kontakt)
Napisano 18 Październik 200420 l jestem pierwszy :P ta raczka no brawo bardzo mi sie podoba ale shader chyba do poprawy troszke, nie za duza rooznica w fallofie reflecta?
Napisano 18 Październik 200420 l fajnie fajnie ale popraw temat zeby byl zgodny z regulaminem " http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 "
Napisano 18 Październik 200420 l brawo! pracka świetna, po prostu roxx, :) zarówno estetycznie i plastycznie jak i jeśli chodzi o przekaz... a shader dla mnie ok, nie widze problemu :)
Napisano 19 Październik 200420 l no ładna, ładna, estetyczna mozna powiedzieć, może momentami za bardzo ale bardzo przyjemna dla oka :) pozdrawiam
Napisano 19 Październik 200420 l anbylivybuulll...no spox spox...byle tak dalej...mi siem bardzo podobać ********* wszystko...ino...ta renka...wydaje mi sie że jak widzimy bursztyn i sie na niego patrzymy to tło powinno być troche rozmazane...no tak tylko ja uważam...