RomanP Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Witam. Pomyślałem że fajnie byłoby wrzucić jedną z moich prac w celu uzyskania jakichś rad, krytyki, co jest "nie tak" itp. Grafiki uczę się od niedawna ale może za parę miesięcy (albo może i tygodni?) będę mógł wrzucić coś bardziej ładnego i kreatywnego. Będzie ze mnie grafik? ;)
Akierek Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Ja tam ekspertem nie jestem, ale pierwsze co rzuca sie w oczy to'' plastelinowosc'' modelu i duzo krzywizn. Druga sprawa to siatka, ktora gdzie niegdzie jest za gesta gdzie niegdzie za rzadka. O renderze nie bede narazie mowil, bo to troche inna bajka. W sumie jak na jeden z pierwszych modeli nie jest zle. Pracuj dalej , a na pewno beda skutki pozytywne :)
RomanP Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Dzięki za odpowiedż :) w sumie to najbardziej przerabiam teraz tutoriale do renderowania. Jakoś nie bardzo mi to renderowanie wychodzi i nie wiem co ja musiałbym zrobić żeby pozbyć się tego efektu. Próbowałem oświetlić HDR i final gather ale jakoś mi to nie szło i pomyślałem że użyje tych opcji dopiero jak lepiej je opanuje.
Maciek Jutrzenka Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 po oglądaj jak jest rozkładana siatka na dobrych modelach. bo to z tego powodu jest dużo błędów
Pawlito Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Oznaczenie modelu WRX produkowanego w latach 92-00 w nadwoziu sedan lub coupe czyli taki jak wrzuciłeś.
Recommended Posts