WDWD Napisano 12 Maj 2016 Share Napisano 12 Maj 2016 Witam wszystkich, nazywam się Wojtek. Obecnie staram się stworzyć portfolio dzięki, któremu (mam nadzieję) będę w stanie zdobyć pracę związana z illustracją/concept artem. Będę wdzięczny za wszelką krytykę, sam również postaram się pomóc ile będę w stanie. studium ze zdjęcia studium metalu trochę starszy szkic, mam nadzieję kiedyś do niego wrócić illustracja zrobiona dla koleżanki i obrazek nad którym obecnie pracuję, coś mi nie gra w tle, ale nie jestem w stanie powiedzieć co, czekam na sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 6 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Driada Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Czerwiec 2016 Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Ten z medyza wyglada interesujaco, masz potencjal. Polozyles tam tylko kompozycje wiec wyjdzie slabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Czerwiec 2016 Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Driada, popraw twarz, a odbiór pracy będzie, moim zdaniem, dużo lepszy. W tej chwili jest za bardzo "pocięta". Może się mylę, ale wydaje mi się, że gdybyś obniżył trochę jej prawą rękę to poza wydawałaby się luźniejsza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawomirWolicki Napisano 9 Czerwiec 2016 Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Pan rycerz z największy potencjałem szczególnie jakby go wykończyć z widocznym brushworkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 27 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2016 @olaf Śmiesznie wyszło, bo akurat w tej ilustracji z meduzą poświęciłem wyjątkowo dużo czasu na kompozycję. Widocznie przekombinowałem. @RaVirr Masz rację z twarzą, czasami jak już za dużo siedzę przy jednym obrazku to odpuszczam i zazwyczaj na tym tracę. Jeśli chodzi o rękę to chciałem żeby stała w dynamicznej pozie. @SlawomirWolicki Pan rycerz to tylko studium, więc nie widzę sensu kończenia tej pracki. Wrzucam dwa enviromenty: Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 23 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2016 Nowa pracka do portfolio, także jak ktoś widzi jakieś większe niedociągnięcia to chętnie wysłucham krytyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ice Rider Napisano 24 Lipiec 2016 Share Napisano 24 Lipiec 2016 Pani po prawej imho wyszła bardzo fajnie, szczególnie włosy, które mają przestrzenny wygląd i ciekawy cień na tarzy od ręki, który również daje wrażenie odległości ;) Większych błędów nie widać, jedyne co mi się rzuca w oczy to twarz drugiej pani, która mogła by byc odrobinę ładniejsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 31 Maj 2020 Autor Share Napisano 31 Maj 2020 Siemanko, wrzucam jedną z ostatnich pracek jakie zrobilem. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Czerwiec 2020 Share Napisano 1 Czerwiec 2020 bardzo spoko 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 4 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2020 WIP Illustracja na podstawie jednej z short stories z League of Legends "Burial at sea". Może ktoś ma jakiś pomysł jak by to można jeszcze ufajnić? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 21 Listopad 2021 Autor Share Napisano 21 Listopad 2021 Postanowiłem nauczyć się blendera, więc wymyśliłem sobie projekt który planuję nim zrobić. Wiem, że blender to 3D, a ta teczka to dział 2D, ale mam zamiar go używać głównie do ilustracji. Wrzucam concept art do projektu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 24 Listopad 2021 Autor Share Napisano 24 Listopad 2021 Jeszcze tylko jakieś tekstury i czaszka będzie gotowa. Próbowałem to zrobić w blenderze, ale jakoś nie podchodzi mi rzeźbienie w tym programie, albo nie umiem poprostu 😄 Render w blenderze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 18 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2022 Nie dokończony poprzedni projekt to idealny moment na zabranie się za coś nowego xD Szkic do nowej ilustracji. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 20 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2022 Trochę koloru i światła. Teraz tylko tydzień może dwa renderowania i będzie gotowe 😄 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 20 Grudzień 2022 Share Napisano 20 Grudzień 2022 (edytowane) Jest mrok, jest diaboł, JEST NAPRAWDĘ DOBRZE! 😄👍 No a jak by jeszcze jakąś skąpo ubraną panią w tle postawić to już by było BARDZO DOBRZE! No ale OK nie zawsze da się wmontować jakąś elfkę czy tam czarodziejkę w kadr 😉 Mieczyk jest superaśny! Edytowane 20 Grudzień 2022 przez Mortom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 2 Luty 2023 Autor Share Napisano 2 Luty 2023 Cycków nie ma, ale też jest zajebiście 😄 Stara pracka, ale w końcu skończona. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Luty 2023 Share Napisano 2 Luty 2023 barzdo fajna 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Luty 2023 Share Napisano 2 Luty 2023 No super wyszło 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Luty 2023 Share Napisano 2 Luty 2023 Piękniutki arcik! 👍😃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 3 Luty 2023 Autor Share Napisano 3 Luty 2023 Dziena za dobre słowa 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 7 Luty 2023 Autor Share Napisano 7 Luty 2023 Subzero fanart. Ai+pare godzin podmalówki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi