Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich,

nazywam si臋 Wojtek. Obecnie staram si臋 stworzy膰 portfolio dzi臋ki, kt贸remu (mam nadziej臋) b臋d臋 w stanie zdoby膰 prac臋 zwi膮zana z illustracj膮/concept artem. B臋d臋 wdzi臋czny za wszelk膮 krytyk臋, sam r贸wnie偶 postaram si臋 pom贸c ile b臋d臋 w stanie.

studium ze zdj臋cia

810641ff6087e9e4.jpg

studium metalu

e44c84c1f5a8161e.jpg

troch臋 starszy szkic, mam nadziej臋 kiedy艣 do niego wr贸ci膰

06f1ea87ab01601c.jpg

illustracja zrobiona dla kole偶anki

5c493688ff0b320d.jpg

i obrazek nad kt贸rym obecnie pracuj臋, co艣 mi nie gra w tle, ale nie jestem w stanie powiedzie膰 co, czekam na sugestiee0fe58531cbca24b.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wy艣wietle艅 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Siemanko, wrzucam jedn膮 z ostatnich pracek jakie zrobilem.

• Cyck贸w nie ma, ale te偶 jest zajebi艣cie 馃槃聽Stara pracka, ale w ko艅cu sko艅czona.

• Nie doko艅czony poprzedni projekt to idealny moment na zabranie si臋 za co艣 nowego xD Szkic do nowej ilustracji.

Posted Images

Napisano
  • Autor

Driada

0ebfe7105faf4.jpg

Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana.

Napisano

Ten z medyza wyglada interesujaco, masz potencjal. Polozyles tam tylko kompozycje wiec wyjdzie slabo.

Napisano

Driada, popraw twarz, a odbi贸r pracy b臋dzie, moim zdaniem, du偶o lepszy. W tej chwili jest za bardzo "poci臋ta". Mo偶e si臋 myl臋, ale wydaje mi si臋, 偶e gdyby艣 obni偶y艂 troch臋 jej praw膮 r臋k臋 to poza wydawa艂aby si臋 lu藕niejsza ;)

Napisano
  • Autor

@olaf 艢miesznie wysz艂o, bo akurat w tej ilustracji z meduz膮 po艣wi臋ci艂em wyj膮tkowo du偶o czasu na kompozycj臋. Widocznie przekombinowa艂em.

@RaVirr Masz racj臋 z twarz膮, czasami jak ju偶 za du偶o siedz臋 przy jednym obrazku to odpuszczam i zazwyczaj na tym trac臋. Je艣li chodzi o r臋k臋 to chcia艂em 偶eby sta艂a w dynamicznej pozie.

@SlawomirWolicki Pan rycerz to tylko studium, wi臋c nie widz臋 sensu ko艅czenia tej pracki.

Wrzucam dwa enviromenty:

549289bcb82b5.jpg

5b1383b0ae13a.jpg

Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana.

Napisano
  • Autor

Nowa pracka do portfolio, tak偶e jak kto艣 widzi jakie艣 wi臋ksze niedoci膮gni臋cia to ch臋tnie wys艂ucham krytyki.

4fe73f1994811.jpg

Napisano

Pani po prawej imho wysz艂a bardzo fajnie, szczeg贸lnie w艂osy, kt贸re maj膮 przestrzenny wygl膮d i ciekawy cie艅 na tarzy od r臋ki, kt贸ry r贸wnie偶 daje wra偶enie odleg艂o艣ci ;) Wi臋kszych b艂臋d贸w nie wida膰, jedyne co mi si臋 rzuca w oczy to twarz drugiej pani, kt贸ra mog艂a by byc odrobin臋 艂adniejsza :)

Napisano
  • Autor

Siemanko, wrzucam jedn膮 z ostatnich pracek jakie zrobilem.

Green Mundo.jpg

Napisano
  • Autor

WIP Illustracja na podstawie jednej z short stories z League of Legends "Burial at sea". Mo偶e kto艣 ma jaki艣 pomys艂 jak by to mo偶na jeszcze ufajni膰?

1.jpg

Napisano
  • Autor

Postanowi艂em nauczy膰 si臋 blendera, wi臋c wymy艣li艂em sobie projekt kt贸ry planuj臋 nim zrobi膰. Wiem, 偶e blender to 3D, a ta teczka to dzia艂 2D, ale mam zamiar go u偶ywa膰 g艂贸wnie do ilustracji. Wrzucam concept art do projektu.

enviroment.jpg

skull.jpg

Napisano
  • Autor

Jeszcze tylko jakie艣 tekstury i czaszka b臋dzie gotowa. Pr贸bowa艂em to zrobi膰 w blenderze, ale jako艣 nie podchodzi mi rze藕bienie w tym programie, albo nie umiem poprostu 馃槃聽Render w blenderze.

blender render 1.jpg

Napisano
  • Autor

Nie doko艅czony poprzedni projekt to idealny moment na zabranie si臋 za co艣 nowego xD Szkic do nowej ilustracji.

aatrox szkic.jpg

Napisano
  • Autor

Troch臋 koloru i 艣wiat艂a. Teraz tylko tydzie艅 mo偶e dwa renderowania i b臋dzie gotowe 馃槃

aatrox szkic i kolor.jpg

Napisano

Jest mrok, jest diabo艂, JEST NAPRAWD臉 DOBRZE!聽馃槃馃憤聽No a jak by jeszcze jak膮艣 sk膮po ubran膮 pani膮 w tle postawi膰 to ju偶 by by艂o BARDZO DOBRZE! No ale OK nie zawsze da si臋 wmontowa膰 jak膮艣 elfk臋 czy tam czarodziejk臋 w kadr 馃槈
Mieczyk jest supera艣ny!

Edytowane przez Mortom

Napisano
  • Autor

Cyck贸w nie ma, ale te偶 jest zajebi艣cie 馃槃聽Stara pracka, ale w ko艅cu sko艅czona.

Monkey mind 2 Wojciech Dudzi艅ski.jpg

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci