Napisano 12 Maj 20168 l Witam wszystkich, 聽 nazywam si臋 Wojtek. Obecnie staram si臋 stworzy膰 portfolio dzi臋ki, kt贸remu (mam nadziej臋) b臋d臋 w stanie zdoby膰 prac臋 zwi膮zana z illustracj膮/concept artem. B臋d臋 wdzi臋czny za wszelk膮 krytyk臋, sam r贸wnie偶 postaram si臋 pom贸c ile b臋d臋 w stanie. 聽 聽 聽 studium ze zdj臋cia 聽 聽 聽 聽 studium metalu 聽 聽 聽 聽 troch臋 starszy szkic, mam nadziej臋 kiedy艣 do niego wr贸ci膰 聽 聽 聽 聽 illustracja zrobiona dla kole偶anki 聽 聽 聽 聽 i obrazek nad kt贸rym obecnie pracuj臋, co艣 mi nie gra w tle, ale nie jestem w stanie powiedzie膰 co, czekam na sugestie
Napisano 6 Czerwiec 20168 l Ten z medyza wyglada interesujaco, masz potencjal. Polozyles tam tylko kompozycje wiec wyjdzie slabo.
Napisano 6 Czerwiec 20168 l Driada, popraw twarz, a odbi贸r pracy b臋dzie, moim zdaniem, du偶o lepszy. W tej chwili jest za bardzo "poci臋ta". Mo偶e si臋 myl臋, ale wydaje mi si臋, 偶e gdyby艣 obni偶y艂 troch臋 jej praw膮 r臋k臋 to poza wydawa艂aby si臋 lu藕niejsza ;)
Napisano 9 Czerwiec 20168 l Pan rycerz z najwi臋kszy potencja艂em szczeg贸lnie jakby go wyko艅czy膰 z widocznym brushworkiem.
Napisano 27 Czerwiec 20168 l Autor @olaf 艢miesznie wysz艂o, bo akurat w tej ilustracji z meduz膮 po艣wi臋ci艂em wyj膮tkowo du偶o czasu na kompozycj臋. Widocznie przekombinowa艂em. @RaVirr Masz racj臋 z twarz膮, czasami jak ju偶 za du偶o siedz臋 przy jednym obrazku to odpuszczam i zazwyczaj na tym trac臋. Je艣li chodzi o r臋k臋 to chcia艂em 偶eby sta艂a w dynamicznej pozie. @SlawomirWolicki Pan rycerz to tylko studium, wi臋c nie widz臋 sensu ko艅czenia tej pracki. 聽 Wrzucam dwa enviromenty: 聽 聽 聽 Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana.
Napisano 23 Lipiec 20168 l Autor Nowa pracka do portfolio, tak偶e jak kto艣 widzi jakie艣 wi臋ksze niedoci膮gni臋cia to ch臋tnie wys艂ucham krytyki. 聽
Napisano 24 Lipiec 20168 l Pani po prawej imho wysz艂a bardzo fajnie, szczeg贸lnie w艂osy, kt贸re maj膮 przestrzenny wygl膮d i ciekawy cie艅 na tarzy od r臋ki, kt贸ry r贸wnie偶 daje wra偶enie odleg艂o艣ci ;) Wi臋kszych b艂臋d贸w nie wida膰, jedyne co mi si臋 rzuca w oczy to twarz drugiej pani, kt贸ra mog艂a by byc odrobin臋 艂adniejsza :)
Napisano 4 Grudzie艅 20204 l Autor WIP Illustracja na podstawie jednej z short stories z League of Legends "Burial at sea". Mo偶e kto艣 ma jaki艣 pomys艂 jak by to mo偶na jeszcze ufajni膰?
Napisano 21 Listopad 20213 l Autor Postanowi艂em nauczy膰 si臋 blendera, wi臋c wymy艣li艂em sobie projekt kt贸ry planuj臋 nim zrobi膰. Wiem, 偶e blender to 3D, a ta teczka to dzia艂 2D, ale mam zamiar go u偶ywa膰 g艂贸wnie do ilustracji. Wrzucam concept art do projektu.
Napisano 24 Listopad 20213 l Autor Jeszcze tylko jakie艣 tekstury i czaszka b臋dzie gotowa. Pr贸bowa艂em to zrobi膰 w blenderze, ale jako艣 nie podchodzi mi rze藕bienie w tym programie, albo nie umiem poprostu 馃槃聽Render w blenderze.
Napisano 18 Grudzie艅 20222 l Autor Nie doko艅czony poprzedni projekt to idealny moment na zabranie si臋 za co艣 nowego xD Szkic do nowej ilustracji.
Napisano 20 Grudzie艅 20222 l Autor Troch臋 koloru i 艣wiat艂a. Teraz tylko tydzie艅 mo偶e dwa renderowania i b臋dzie gotowe 馃槃
Napisano 20 Grudzie艅 20222 l Jest mrok, jest diabo艂, JEST NAPRAWD臉 DOBRZE!聽馃槃馃憤聽No a jak by jeszcze jak膮艣 sk膮po ubran膮 pani膮 w tle postawi膰 to ju偶 by by艂o BARDZO DOBRZE! No ale OK nie zawsze da si臋 wmontowa膰 jak膮艣 elfk臋 czy tam czarodziejk臋 w kadr 馃槈聽 Mieczyk jest supera艣ny! Edytowane 20 Grudzie艅 20222 l przez Mortom
Napisano 2 Luty 20232 l Autor Cyck贸w nie ma, ale te偶 jest zajebi艣cie 馃槃聽Stara pracka, ale w ko艅cu sko艅czona.
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto