Napisano 14 Czerwiec 20168 l o człowieku! Pozamiatali! Dla takich gier zastanawiam się nad kupnem PS4
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Jeden z najlepszych trailerów tych targów. Na dodatek na silniku gry. Łykam ps4neo w te święta. :)
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Ciekawe. Pierwsze co pomyslalem, to ze w zasadzie ktos wykonal minigierke i ladnie ubral ja w scenariusz i dialogi. Z zainteresowniem przeczytam recenzje jak juz wyjdzie.
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Przeczytaj po prostu recencje ich wcześniejszych gier. To nie liniowe interaktywne filmy.
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Jasne znam, mialem wrazenie po trailerze, ze bedzie to dotyczyc tylko tego kejsu i tylko tej lokacji.
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Ogólnie Sony znowu pozamiatało na E3. Do tej pory kompletnie nie brałem pod uwagę kupna nowej konsoli, ale po ich konferencji zacząłem się zastanawiać nad ps4. Coraz więcej świetnych gier wychodzi na wyłączność dla Sony.
Napisano 15 Czerwiec 20168 l I to jest naprawde dobry trailer! Wszystko wiadomo po jednorazowym obejrzeniu. Wizualnie ladne. Pomysl ciekawy. Mechanika gry pokazana. My name is Connor... This is the resistance :)
Napisano 16 Czerwiec 20168 l Jakoś tak bez przekonania zacząłem ogłądać i... świetne! Martwią mnie tylko te binarne wybory - zajeżdża Falloutem 4 ;P
Napisano 16 Czerwiec 20168 l Wow, nieźle. Mam nadzieje, że wybory będą uwarunkowane tym, co wcześniej się zrobiło, jaki info zebrało itd. I że wybieranie faktycnzie nie będzie zasadniczą częścią rozgrywki. Klimat Deus Exa trochę. I'm in.
Napisano 18 Czerwiec 20168 l Ogladalem wywiad z autorem. Bedzie wiecej kejsow, wiecej postaci i lokacji. Bedzie Kira - czy jak jej bylo z tech demka ktore kazdy zna lub powinien. Zapowiada sie super ciekawie.