Kroopson Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Brak słów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osael Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 o człowieku! Pozamiatali! Dla takich gier zastanawiam się nad kupnem PS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praetorian Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Jeden z najlepszych trailerów tych targów. Na dodatek na silniku gry. Łykam ps4neo w te święta. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Ciekawe. Pierwsze co pomyslalem, to ze w zasadzie ktos wykonal minigierke i ladnie ubral ja w scenariusz i dialogi. Z zainteresowniem przeczytam recenzje jak juz wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Przeczytaj po prostu recencje ich wcześniejszych gier. To nie liniowe interaktywne filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Jasne znam, mialem wrazenie po trailerze, ze bedzie to dotyczyc tylko tego kejsu i tylko tej lokacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Ogólnie Sony znowu pozamiatało na E3. Do tej pory kompletnie nie brałem pod uwagę kupna nowej konsoli, ale po ich konferencji zacząłem się zastanawiać nad ps4. Coraz więcej świetnych gier wychodzi na wyłączność dla Sony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 15 Czerwiec 2016 Share Napisano 15 Czerwiec 2016 I to jest naprawde dobry trailer! Wszystko wiadomo po jednorazowym obejrzeniu. Wizualnie ladne. Pomysl ciekawy. Mechanika gry pokazana. My name is Connor... This is the resistance :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Jakoś tak bez przekonania zacząłem ogłądać i... świetne! Martwią mnie tylko te binarne wybory - zajeżdża Falloutem 4 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cpumedic Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Wow, nieźle. Mam nadzieje, że wybory będą uwarunkowane tym, co wcześniej się zrobiło, jaki info zebrało itd. I że wybieranie faktycnzie nie będzie zasadniczą częścią rozgrywki. Klimat Deus Exa trochę. I'm in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 18 Czerwiec 2016 Share Napisano 18 Czerwiec 2016 Ou aaa ... Ale to było dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Czerwiec 2016 Share Napisano 18 Czerwiec 2016 Ogladalem wywiad z autorem. Bedzie wiecej kejsow, wiecej postaci i lokacji. Bedzie Kira - czy jak jej bylo z tech demka ktore kazdy zna lub powinien. Zapowiada sie super ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi