Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ja juz po Adobe wiele sie nie spodziewam. Czekam na Affinity Photo/Designer pod winde zeby sprawdzic czy uda mi sie zastapic soft Adobe. Mimo wszystko jednak udalo im sie zaskoczyc mnie marnoscia update'u okreslanego mianem "major update". Zalosne to juz jest a fakt, ze nie ma nic lepszego nie czyni tego mniej zalosnym. ZERO jakichs innowacji, ZERO sluchania uzytkownikow - dodaja duperelki i kreca tone filmikow, zeby naciagnac ile sie da te kilka opcyjek ktore dodali. Oczywiscie po wymienieniu wszystkiego dodajac "and much more".

Aaaaa, szkoda slow, sami sobie obejrzyjcie co tam przelomowo-niesamowitego dodali.

https://www.adobe.com/mena_en/creativecloud/features.html

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wiesz, korporacje wpadaja w sidla wlasnych akcjonariuszy. Co kwartal musza cos stwarzac - najczesciej pozory - by nie bylo presji akcjonariaru. A w duzej korpo 3 miesiace to sie decyduje jaka kawe do biura zamawiac.

Myslalem, ze content aware toole juz byly w calosci pokryte w CS5 ;)

Napisano

podobno beta Affinity Photo ma być do końca miesiąca a to już niedługo :) też czekam żeby zastąpić photoshopa bo 40£ to jest nic za stałą licencję a nie potrzebuję upośledzonego 3D , animacji postaci czy druku 3d z photoshopa :)

Napisano
  • Autor
podobno beta Affinity Photo ma być do końca miesiąca a to już niedługo :) też czekam żeby zastąpić photoshopa bo 40£ to jest nic za stałą licencję a nie potrzebuję upośledzonego 3D , animacji postaci czy druku 3d z photoshopa :)

No, tyle ze z tego co wiem to najpierw ma ukazac sie Affinity Designer a dopiero potem Photo. Ale spoko ze pracuja nad tym.

Napisano

zawsze jest jakiś wybór :) albo płać i płacz albo płacz i nie płać.

pozdr.