Napisano 14 Lipiec 20168 l Cześć Chciałem pokazać kilka ostatnio zrobionych obrazków budynku Ambassador Office w Warszawie. Mam nadzieje, że się spodobają. Jak zawsze uwagi i komentarze mile widziane. Projekt: AMC-Andrzej M. Chołdzyński 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) Pozdrawiam Rafał Dawlud
Napisano 14 Lipiec 20168 l Trawa na 10-tce wbiła mnie w ziemię! Wiem jak trudno zrobić dobrą wizkę takiego "lustrzanego" obiektu, więc tym bardziej szacun!
Napisano 15 Lipiec 20168 l Świetnie wizualizacje! :) Główna w pełni zasłużona. Jedyne czego się jestem w stanie przyczepić to trawa na 13 ujęciu. Jeśli dobrze widzę to świecone Sun+Sky? Chmury nie odbijają się w szkle. Odbite otoczenie jest wymodelowane czy jakoś podłożone sprytnie?
Napisano 16 Lipiec 20168 l Super prace! Dwa pierwsze ujęcia wyglądają jak fota ;] Za to średnio mi się podoba trawa (11 i 13), ale to czepialstwo z mojej strony. Całość jak najbardziej zasługuje na froncik!
Napisano 19 Lipiec 20168 l Autor Dzieki za komentarze. Świecone zwykłym vray sunem, bez żadnych bajerów a cale otoczenie modelowałem ale to raczej zwykłe boxy z teksturą.