Graft Napisano 7 Marzec 2017 Autor Share Napisano 7 Marzec 2017 Notatki do kompozycji. Po "ingliszu" bo jeszcze na forum skechfab to wrzucałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 8 Marzec 2017 Autor Share Napisano 8 Marzec 2017 Zaczynam malować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 10 Marzec 2017 Autor Share Napisano 10 Marzec 2017 w.i.p. Mała zmiana koncepcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkonieczny Napisano 10 Marzec 2017 Share Napisano 10 Marzec 2017 Podobają mi się twoje prace, zwłaszcza Totoro. Mam nie odparte wrażenie ze ten gość to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 10 Marzec 2017 Autor Share Napisano 10 Marzec 2017 Trafiony zatopiony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 10 Marzec 2017 Share Napisano 10 Marzec 2017 nie no alez detektyw az mnie zatkalo xD... Chyba nie zmieniasz kompozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 11 Marzec 2017 Autor Share Napisano 11 Marzec 2017 nie no alez detektyw az mnie zatkalo xD... Chyba nie zmieniasz kompozycji? Trochę pozmieniałem bo kiepsko to wyglądało z innych ujęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 11 Marzec 2017 Share Napisano 11 Marzec 2017 Jedno Ci nie wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 11 Marzec 2017 Autor Share Napisano 11 Marzec 2017 Jedno Ci nie wystarczy? To jest scena do oglądania w 3d(sketchfab) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 11 Marzec 2017 Autor Share Napisano 11 Marzec 2017 hand painted Rock... focus :-) :D I have to focus more Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 12 Marzec 2017 Autor Share Napisano 12 Marzec 2017 Dopinam kompozycję. Muszę to dzisiaj skończyć Tekstury średnio mi wyszły, ale już nie ma czasu poprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Marzec 2017 Share Napisano 12 Marzec 2017 szczerze, to bym przebudowal scene, bo kompozycja nie jest najlepsza. Wszystkie elementy bardzo fajne, koncept rowniez, ale zbyt duzo czasu zabiera odczytanie tresci. Prowadzenie oka tez nie jest najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 13 Marzec 2017 Autor Share Napisano 13 Marzec 2017 szczerze, to bym przebudowal scene, bo kompozycja nie jest najlepsza. Wszystkie elementy bardzo fajne, koncept rowniez, ale zbyt duzo czasu zabiera odczytanie tresci. Prowadzenie oka tez nie jest najlepsze. Przyznaję. Przekombinowałem to. Gdzieś pod drodze zgubiłem główny zamysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 13 Marzec 2017 Share Napisano 13 Marzec 2017 Przeciank ciezko dostrzec dopiero teraz zczailem ze to on wyrzezbil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 16 Marzec 2017 Autor Share Napisano 16 Marzec 2017 Mimo tych drobnych(?) błędów udało mi się zająć pierwsze miejsce ;) Model można zobaczyć w 3d tu>> https://skfb.ly/66WE8 Pierwszy mały sukces w twórczości xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 16 Marzec 2017 Share Napisano 16 Marzec 2017 gratulacje :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Marzec 2017 Share Napisano 16 Marzec 2017 gratuluje, pomysl mimo wszystko fajny. Moze dlatego, ze jak juz jest model w sketchfabie, to kazdy moze sobie sam wykadrowac i liczylo sie co innego. https://jpst.it/VzCo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Araiel Napisano 16 Marzec 2017 Share Napisano 16 Marzec 2017 Gratuluję wygranej :) Jak już pisałem - pomysł świetny. Do tego fajny patent z tymi ukrytymi rzeczami, które można odnaleźć w scenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 4 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2017 https://skfb.ly/6p7vV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 4 Kwiecień 2017 Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Spoko. Co z nim dalej robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 4 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Spoko. Co z nim dalej robisz? To był tylko mały test teksturowania w 3D Coat. Sam model jest raczej słaby więc trafi do kosza z innymi eksperymentami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 24 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2017 >> https://skfb.ly/67DUD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 24 Kwiecień 2017 Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Fajna pracka - lubię twoje poczucie humoru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi