Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Gotowany ryz we wlosach troche komicznie wyglada. Poza tym mile wizualnie. Mam nadzieje, ze to cos znacznie wiekszego, bo ta czesc troche skromna.

Napisano
Gotowany ryz we wlosach troche komicznie wyglada. Poza tym mile wizualnie. Mam nadzieje, ze to cos znacznie wiekszego, bo ta czesc troche skromna.

Krochmal chyba :P No napisali "to be continued", więc może się doczekamy ;) Ale fajne wizualnie, szkoda, że to w sumie całe jedno ujęcie.

Napisano

Tak. Przez 'cos znacznie wiekszego' mialem na mysli animacje itp. Czyli cos wiecej niz 3d stille. Faktycznie krochmal. Dawno krochmalu nie widzialem.

Napisano

Fajnie by bylo jakby ludziska przestali juz zapowiadac zapowiedzi i robic teasery trailerow. Gdyby po prostu oglaszali cos kiedy mieliby cos do powiedzenia - po jednym ujeciu (nawet najlepszym) ni cholery nic nie wiadomo.

Napisano
Fajnie by bylo jakby ludziska przestali juz zapowiadac zapowiedzi i robic teasery trailerow. Gdyby po prostu oglaszali cos kiedy mieliby cos do powiedzenia - po jednym ujeciu (nawet najlepszym) ni cholery nic nie wiadomo.

Ale się robi HYPE (albo próbuje się robić hype).

Napisano

Hajp hajpem, ale czasem jak widze pozniej open beta gameplaye to mam wrazenie, ze gra juz rok temu byla wydana. Ale... Biznes ma swoje prawa i bardzo sie ciesze ze 11bit leci z czyms nowym. Po 'sukcesie' no man sky robionym w kilkanascie osob jakis duzy wydawca na pewno nie ominie 11bit wiec trzymam kciuki.

Napisano
Nie obejrzalem, bo mi przegladarka nie chce wyswietlic tego formatu w robocie, ale i tak wiem ze mi sie nie podoba. HWDPI Pozdrawiam :D
Norden... zawsze można na Ciebie liczyć

@olaf Sukces komercyjny na pewno, ale pijarowo już nie bardzo :P