Napisano 31 Sierpień 20168 l jakoś jeszcze nikt nie wrzucił więc ja wstawię to tutaj Trailer do nowej gry 11 Bit Studio zrobiony przez ekipę Platige Image.
Napisano 31 Sierpień 20168 l Gotowany ryz we wlosach troche komicznie wyglada. Poza tym mile wizualnie. Mam nadzieje, ze to cos znacznie wiekszego, bo ta czesc troche skromna.
Napisano 31 Sierpień 20168 l Gotowany ryz we wlosach troche komicznie wyglada. Poza tym mile wizualnie. Mam nadzieje, ze to cos znacznie wiekszego, bo ta czesc troche skromna. Krochmal chyba :P No napisali "to be continued", więc może się doczekamy ;) Ale fajne wizualnie, szkoda, że to w sumie całe jedno ujęcie.
Napisano 31 Sierpień 20168 l Tak. Przez 'cos znacznie wiekszego' mialem na mysli animacje itp. Czyli cos wiecej niz 3d stille. Faktycznie krochmal. Dawno krochmalu nie widzialem.
Napisano 31 Sierpień 20168 l No to teaser to cudów nie ma co się spodziewać, trzeba czekać na trailer żeby dowiedzieć się o co chodzi.
Napisano 31 Sierpień 20168 l Fajnie by bylo jakby ludziska przestali juz zapowiadac zapowiedzi i robic teasery trailerow. Gdyby po prostu oglaszali cos kiedy mieliby cos do powiedzenia - po jednym ujeciu (nawet najlepszym) ni cholery nic nie wiadomo.
Napisano 31 Sierpień 20168 l Fajnie by bylo jakby ludziska przestali juz zapowiadac zapowiedzi i robic teasery trailerow. Gdyby po prostu oglaszali cos kiedy mieliby cos do powiedzenia - po jednym ujeciu (nawet najlepszym) ni cholery nic nie wiadomo. Ale się robi HYPE (albo próbuje się robić hype).
Napisano 31 Sierpień 20168 l ...odpady ze spotu do zimowej olimpiady.... ale w końcu to tylko biznes...:)))))))))))
Napisano 31 Sierpień 20168 l Hajp hajpem, ale czasem jak widze pozniej open beta gameplaye to mam wrazenie, ze gra juz rok temu byla wydana. Ale... Biznes ma swoje prawa i bardzo sie ciesze ze 11bit leci z czyms nowym. Po 'sukcesie' no man sky robionym w kilkanascie osob jakis duzy wydawca na pewno nie ominie 11bit wiec trzymam kciuki.
Napisano 31 Sierpień 20168 l Nie obejrzalem, bo mi przegladarka nie chce wyswietlic tego formatu w robocie, ale i tak wiem ze mi sie nie podoba. HWDPI Pozdrawiam :D
Napisano 31 Sierpień 20168 l Nie obejrzalem, bo mi przegladarka nie chce wyswietlic tego formatu w robocie, ale i tak wiem ze mi sie nie podoba. HWDPI Pozdrawiam :D Norden... zawsze można na Ciebie liczyć @olaf Sukces komercyjny na pewno, ale pijarowo już nie bardzo :P