mrkrzysiek Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 jakoś jeszcze nikt nie wrzucił więc ja wstawię to tutaj Trailer do nowej gry 11 Bit Studio zrobiony przez ekipę Platige Image. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Gotowany ryz we wlosach troche komicznie wyglada. Poza tym mile wizualnie. Mam nadzieje, ze to cos znacznie wiekszego, bo ta czesc troche skromna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Gotowany ryz we wlosach troche komicznie wyglada. Poza tym mile wizualnie. Mam nadzieje, ze to cos znacznie wiekszego, bo ta czesc troche skromna. Krochmal chyba :P No napisali "to be continued", więc może się doczekamy ;) Ale fajne wizualnie, szkoda, że to w sumie całe jedno ujęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Tak. Przez 'cos znacznie wiekszego' mialem na mysli animacje itp. Czyli cos wiecej niz 3d stille. Faktycznie krochmal. Dawno krochmalu nie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 No to teaser to cudów nie ma co się spodziewać, trzeba czekać na trailer żeby dowiedzieć się o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Fajnie by bylo jakby ludziska przestali juz zapowiadac zapowiedzi i robic teasery trailerow. Gdyby po prostu oglaszali cos kiedy mieliby cos do powiedzenia - po jednym ujeciu (nawet najlepszym) ni cholery nic nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Fajnie by bylo jakby ludziska przestali juz zapowiadac zapowiedzi i robic teasery trailerow. Gdyby po prostu oglaszali cos kiedy mieliby cos do powiedzenia - po jednym ujeciu (nawet najlepszym) ni cholery nic nie wiadomo. Ale się robi HYPE (albo próbuje się robić hype). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 ...odpady ze spotu do zimowej olimpiady.... ale w końcu to tylko biznes...:))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Hajp hajpem, ale czasem jak widze pozniej open beta gameplaye to mam wrazenie, ze gra juz rok temu byla wydana. Ale... Biznes ma swoje prawa i bardzo sie ciesze ze 11bit leci z czyms nowym. Po 'sukcesie' no man sky robionym w kilkanascie osob jakis duzy wydawca na pewno nie ominie 11bit wiec trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Nie obejrzalem, bo mi przegladarka nie chce wyswietlic tego formatu w robocie, ale i tak wiem ze mi sie nie podoba. HWDPI Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Nie obejrzalem, bo mi przegladarka nie chce wyswietlic tego formatu w robocie, ale i tak wiem ze mi sie nie podoba. HWDPI Pozdrawiam :D Norden... zawsze można na Ciebie liczyć @olaf Sukces komercyjny na pewno, ale pijarowo już nie bardzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi