Petrik Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 Harold bedzie postacia typu undeath z jelitami na zewnatrz i wlasna glowa w rekach. heh to tyle. jak ktos chcialby zobaczyc jakies materialy referencyjne to niech wejdzie na rotten na pewno cos znajdzie ;).
Gotham Napisano 2 Kwiecień 2003 Napisano 2 Kwiecień 2003 Dobrze się zapowiada :) Pierwszy raz widzę aby ktoś szedł \"od dołu\"
Petrik Napisano 2 Kwiecień 2003 Autor Napisano 2 Kwiecień 2003 zaczal bym od glowy , ale niestety nie bedzie jej na karku :).
azazel Napisano 2 Kwiecień 2003 Napisano 2 Kwiecień 2003 gdzie by tej glowy nie bylo ... to i tak zaczynac od botow to troche oryginalnie :P no ale ktos musi lansowac nowe trendy .. powodzenia[piwo]
SiD Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Fajne nike hehe ciekawe czy wygodne dobry modeling :)
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 no ladnie i dobre tempo...tylko dodalbym wiecej tych postrzepien ubrania i spodni czy chcesz to zalatwic texturka?
Petrik Napisano 3 Kwiecień 2003 Autor Napisano 3 Kwiecień 2003 to tylko zarys postaci, nad szczegolami pracuje teraz ;)
SiD Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 No to i tak juz calkiem niezłe są te zarysy :) heh to bedzie cos hehe :)
Petrik Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Napisano 5 Kwiecień 2003 zadnego przebijania !!! on juz i tak duzo wycierpial :)
VGT Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 Jak mu nawet jelita już wypadają, to za dużo nie poczuje :D:D. Fajny pomysł i model - z niecierpliwością oczekuję na dalszy rozwój sytuacji.
Frenzy Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 Eeee, ja bym mu lepiej zrobił takie różowe, puszyste kapcie... To by znacznie poprawiło mu image.
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 buahha....koles z jelitami na zewnatrz i do tego kapcie rozowe tak? i jescze moe by chodzil nimi w nocy po lesie?:D:D[lol] wedlug mnie tak jak jest teraz jest dobrze
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 hehehe różowe nike hehe superandzko to bedzie wyglądało hehe masz racje Pablo niech bedzie tak jak jest juz hehehe
Archangel Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Full wypas modeling [piwo]. Ciuszki wymagaja dopracowania. Gatki nie \"obdzieraj\" tak regularnie.
Petrik Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 wiem wiem, ale to tylko wstepny modeling ( gacie = polowa gaci + polowa gaci :)
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 glowka ekstra...tylko chyba mu sie troche za bardzo szyja konczy z tylu..tzn zlewa z glowa...i daj mu wiecej tych blizn :]]] [piwo]
Petrik Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Napisano 14 Kwiecień 2003 wiem , tam beda zwisaly sciegna i inne wnetrznosci. chyba tego nie widac ale przez to zamkniete oko przechodzi blizna :)
Tomek Kosiorek Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 :) no ladnie sobie pan poczyna -taka cicha woda- bardzo ladna glowa.....:)
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 hmmm....a to sa usta czy zeby bo sam juz nie wiem>?...i chyba jkest troche za dlugie ucho.. pozdro[piwo]
Petrik Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Napisano 14 Kwiecień 2003 usta beda zszyte. a ucho jest ciut zdeformowane ( zombie bez glowy takie podobno nosza - ostatni krzyk mody :)
SiD Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 No to sie nazywa postep i to w jak bardzo dobrym kierunku hehe powarznie no jestem pod takiem wrzeniem ze [wow]:o[wow] az nie wiem co mam powiedziec spodnie tlyko sa za abrdzo poproasowane aaalee pewnie to zmeinissz :) powodzenia
Phantom Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 No bardzo łądnie to wygląda...może pownieneś troszke bardziej poszarpać koszuleczkę w pewnych miejscah...a i spodnie i T shirta..mogłbyś pomarszczyć...bo one narazie wyglądają jak nówki sztuki z butiq :D Pozdrawiam :D
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 i daj wieksze wglebienie przy tych kieszeniach..bo wyglada na jakby byly baaardzo cienkie i malo glebokie:) pzodro
Petrik Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Napisano 17 Kwiecień 2003 jesli kieszen jest pusta , to nie widac czy jest gleboka czy nie.
dawid Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 dlonie ma nienaturalne bardzo (tzn wymodelowane nawet dobrze ale ulozenie zle)
saygon Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 nieźle. popraw suwak, bo on zawsze odrobine odstej i ulożenie materiłu w okolicach krocza-zwylke jest bardziej napięty. kolejna rzecz to to ze jak nosiszpasek to z tyłu zawsze sie wygina na szlówce. co dokieszenie to wyglądają jakby wpapily sie w materiał, a one powiny być wyraźnie podkreślone. ale praca dobra. popraw szczegóły i czekam na kolejne updaty.
Petrik Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Napisano 18 Kwiecień 2003 Originally posted by dawid dlonie ma nienaturalne bardzo (tzn wymodelowane nawet dobrze ale ulozenie zle) co nietarulanego jest w tych dloniach ??
Rekomendowane odpowiedzi