Napisano 24 Październik 200420 l Nie wiem czy ta praca nadaje sie do finished works wiec na wszelki wypadek zamieszczam ja tutaj. Inspiracja: M.Swietlicki "Henryk Kwiaek"
Napisano 24 Październik 200420 l Proponował bym dodać zarysy okien na pierwszym planie (ale tylko zarysy) lubie takie pracki
Napisano 24 Październik 200420 l ładna głębia ostrości chociaż stwarza wrażenie makiety, zbyt widoczna linia "horyzontu" tak poza tym to całkiem miłe dla oka
Napisano 24 Październik 200420 l uzyj gifa jako mapy displacement, wtedy budynki nie beda sie zwezaly ku gorze
Napisano 24 Październik 200420 l niezłe , niezłe .... z tyłu wygląda to jak dzień zagłady :D , nie wiem co poprawiac , poprostu jest nice
Napisano 24 Październik 200420 l mógłbyś zróżnicować kolorystycznie bloki, jedne jaśniejsze, inne ciemniejsze i wogle. fajne to to :P
Napisano 24 Październik 200420 l Domyślam się ze to abstrakcja? Zostaw tak jak jest, będzie najlepiej.
Napisano 24 Październik 200420 l Autor raczej nie bede juz niczego zmienial. Wcielo mi plik ze scena:( thx za komentarze
Napisano 24 Październik 200420 l Autor Tu ze zmieniona kolorystyka ale chyba zostane przy pierwotnej. A tak poza tematem doradzcie w jaki sposob najlepiej optymalizowac pliki do wysylania na forum gdyz mam z tym problemy.