olej Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 Nie wiem czy ta praca nadaje sie do finished works wiec na wszelki wypadek zamieszczam ja tutaj. Inspiracja: M.Swietlicki "Henryk Kwiaek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samug Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 Proponował bym dodać zarysy okien na pierwszym planie (ale tylko zarysy) lubie takie pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 ładna głębia ostrości chociaż stwarza wrażenie makiety, zbyt widoczna linia "horyzontu" tak poza tym to całkiem miłe dla oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 uzyj gifa jako mapy displacement, wtedy budynki nie beda sie zwezaly ku gorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 niezłe , niezłe .... z tyłu wygląda to jak dzień zagłady :D , nie wiem co poprawiac , poprostu jest nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 mógłbyś zróżnicować kolorystycznie bloki, jedne jaśniejsze, inne ciemniejsze i wogle. fajne to to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 Domyślam się ze to abstrakcja? Zostaw tak jak jest, będzie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 troche zbyt zblurowane moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 24 Październik 2004 Autor Share Napisano 24 Październik 2004 raczej nie bede juz niczego zmienial. Wcielo mi plik ze scena:( thx za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 24 Październik 2004 Autor Share Napisano 24 Październik 2004 Tu ze zmieniona kolorystyka ale chyba zostane przy pierwotnej. A tak poza tematem doradzcie w jaki sposob najlepiej optymalizowac pliki do wysylania na forum gdyz mam z tym problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 mnie tam sie nie zabardzo podoba :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi