Ufol Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Mam zajawke na grzybka ale nie wiem jak skończyć żeby było fajne, licze na pomoc. Podsuńcie mi jakiś pomysł na texture na trzon tego grzyba bo nie mam pojęcia jakom zrobić.
Salvator Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 nie pamiętam kiedy ostatni raz miałem taką bajkę jak patrzyłem na grzyba :> brzydki glow, już lepiej w psie było dodać. ja bym utrzymał całość w psychodelicznym stylu. Textura trzona to moim zdaniem takie żyłki fluorescencyjne, rozgałęziające się itp. itd.
sir_Bols Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 takie to troche hmm... malo twoje? ... no sa grzybki zrobione calkiem niezle z tutoriala... nabiles je na zielonego gluta i sie pytasz co dalej zeby bylo fajnie... imho fajnie bedzie jak wymyslisz sobie sam jakas scene a potem ja zrobisz (tez fajnie rzecz jasna)...
sCeleTon Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 dokladnie sir_Bols:)widzialem i przerabialem tego tutka wiec uwazam ze nie na miejscu jest umiesczanie tu tego:// wymysl cos swojego i zrob to, a nie nam tu twoje bledy podczas robienia tutka pokazujesz:/ nara
zipper Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 ile tu juz bylo TTek z tutoriala ... ile tego typu podobnych rzeczy ... rozumujac w ten sposob ... czy powinnismy zamieszczac tylko "self design" ? w takim razie auto juz ktos wymysli ... bleff ... padaka ... juz byla rozmowa na ten temat w nie jednym topicu. Dajcie ludziom zyc :) i pokazywac to co uwazaja za stosowne... pozdrawiam
LHT Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 To pewnie jeden z tych grzybów, które wcina mój kolega :)
sir_Bols Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 zipper ale mi nie o to biega... nie mam nic do robienia z tutoriali... niemam nic do pokazywania prac z tutoriali na forum (aczkolwiek uwazam ze powinno sie ten fakt zaznaczyc)... ale wkurzaja mnie teksty w stylu "co rozbic zeby bylo fajnie"... jak sie nie ma pomyslu na to co chce sie zrobic to sie nic nie robi i czeka na pomysl...
Kuciel Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 e tam nic swojego tylko tutek, myslec to nie boli !!!!
asblaze Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Rozdepcz go... bedzie fajnie ;) PS... to żeby zrobić coś takiego trzeba tutoriala???
Moon73 Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Skoro zrobiłeś go świecącego to dorób stolik dodaj kabelek i będziesz miał niepowtarzalną lampę nocną, he he he
Ufol Napisano 30 Listopad 2004 Autor Napisano 30 Listopad 2004 asablaze! co sie stało że taki stary wątek rozgrzebujesz, chyba naprawde ci sie nudzi to dosyć stara pracka, chciałem ją skończyć ale jakoś mi sie po tym odechciało :/ owszem jest z tutka ale i nie tylko ona inni też czasem dają z tutków więc czego sie czepiacie? a tak nawiasem mówiąc prosiłbym o zostawienie już tej pracki w spokoju. pozatym mam drugiego wipa do niego zajżyjcie bo w tym jakoś nie planuje zmian ...... hhhhmmm lampka nocna to całkiem niezły pomysł - może to skończe właśnie w takiej postaci
Rekomendowane odpowiedzi