Pegazord Napisano 17 Grudzień 2016 Napisano 17 Grudzień 2016 (edytowane) Hej W ostatnim miesiącu zacząłem robić w miarę regularnie ćwiczenia i szkice. Pewnej nocy obudziłem się z pomysłem, żeby udostępniać je też tu Edytowane 17 Grudzień 2016 przez Pegazord
Ania Napisano 17 Grudzień 2016 Napisano 17 Grudzień 2016 Tak między kreskówką a realizmem, bardzo fajny styl. Najlepsze to z miodem.
Maciek Jutrzenka Napisano 17 Grudzień 2016 Napisano 17 Grudzień 2016 ej mega mega fajnie jakbyś poszedł w jakieś mocne kolory coś jak to.
Hris Napisano 17 Grudzień 2016 Napisano 17 Grudzień 2016 Łoj Panie/Pani Pegazord - miodne to i porywa! Faktycznie taka mieszanka realizmu (oświetlenie, speckulary, odbicia) ale z minimalizmem w walorze i kresce. Kurde - jak ja bym chciał jakąś 2-3 minutową kreskówę w takich klimatach zobaczyć, nawet gdyby przestrzeń miała być budowana totalnie w 2D (paralaksa na warstwach plus maski i szczątkowa animacja postaci). Jakaś hystoryja o trudach życia nastolatka co ma problemy z poke-ball'em albo coś o relacjach damsko-męskich (może taka francuska historyjka jak "Amelia"). Naprawdę nie mogę się napatrzeć jak dużo jest powiedziany tak mała ilością kresek...
Pegazord Napisano 20 Grudzień 2016 Autor Napisano 20 Grudzień 2016 Dzięki wszystkim! Hris, myślałem nad czymś takim. Jakiejś prostej animacji o bardziej przyziemnej historyjce. No ale czuję w gnatach, że jeszcze na to za wcześnie. Tu kolejny z wczoraj. Zaczęty na Ipadzie i dokończony w PS
michalo Napisano 20 Grudzień 2016 Napisano 20 Grudzień 2016 Zgadzam się do wszystkich pozytywnych opinni. Bardzo ciekawy styl
rice Napisano 20 Grudzień 2016 Napisano 20 Grudzień 2016 Podoba mi sie ten banding w gradiencie. Zdecydowanie unikalny przyjemny styl.
Pegazord Napisano 28 Grudzień 2016 Autor Napisano 28 Grudzień 2016 Dzięki! dwa kolejne szkice: i timelapse z ostatniego:
BetiiX Napisano 31 Grudzień 2016 Napisano 31 Grudzień 2016 mistrzostwo, czekam niecierpliwie na wiecej!
Rekomendowane odpowiedzi