Napisano 17 Grudzień 20168 l Hej W ostatnim miesiącu zacząłem robić w miarę regularnie ćwiczenia i szkice. Pewnej nocy obudziłem się z pomysłem, żeby udostępniać je też tu Edytowane 17 Grudzień 20168 l przez Pegazord
Napisano 17 Grudzień 20168 l Tak między kreskówką a realizmem, bardzo fajny styl. Najlepsze to z miodem.
Napisano 17 Grudzień 20168 l Łoj Panie/Pani Pegazord - miodne to i porywa! Faktycznie taka mieszanka realizmu (oświetlenie, speckulary, odbicia) ale z minimalizmem w walorze i kresce. Kurde - jak ja bym chciał jakąś 2-3 minutową kreskówę w takich klimatach zobaczyć, nawet gdyby przestrzeń miała być budowana totalnie w 2D (paralaksa na warstwach plus maski i szczątkowa animacja postaci). Jakaś hystoryja o trudach życia nastolatka co ma problemy z poke-ball'em albo coś o relacjach damsko-męskich (może taka francuska historyjka jak "Amelia"). Naprawdę nie mogę się napatrzeć jak dużo jest powiedziany tak mała ilością kresek...
Napisano 20 Grudzień 20168 l Autor Dzięki wszystkim! Hris, myślałem nad czymś takim. Jakiejś prostej animacji o bardziej przyziemnej historyjce. No ale czuję w gnatach, że jeszcze na to za wcześnie. Tu kolejny z wczoraj. Zaczęty na Ipadzie i dokończony w PS
Napisano 20 Grudzień 20168 l Podoba mi sie ten banding w gradiencie. Zdecydowanie unikalny przyjemny styl.