sith_LORD Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 po prostu glówka do oceny..3 wieczory na modleing i teksturke.. no i kilka poprawek pozniej.. nie pytajcie tylko po co..;)pozdrawiam SITh http://cgrupa.sitesled.com
fotoas Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Galki oczne cos dziwnie szklane,..jakby zapozyczone z lombardu za malo wilgotne usta :) ale makijarke na oczka to jej dales ostro:).. hehe sam model spoczko,,.. pewnie jest good, tylko jeszcze wklej siateczke panna mi sie nie podoba, ale tu chyba nie o to chodzi po prostu takiej bym na kawe nie zaprosil:).. hie hie pozdrowka Fotoas
biglebowsky Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 a po co:)? Pokaz ja z inszej strony bo chyba przegioles troche z kacikami ust, jakas plaska z frontu sie wydaje, ale fajna, fajnie ze nie taka typowa idealnie piekna tylko bardzo naturalna.
dr Ug Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Dobrze, ze moj Maxthon ma funkcje zoom... Wyglada jak transa. Perspektywa dodatkowy ja zdeformowala. Wlosy mnie sie nie podobaja w ogole i psuja efekt.
curka Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 ja niebardzo lubie modele postaci, ale ta pani mi sie podoba :) o dziwo wersja bez wlosow jakos bardziej...kiedys byla taka fajna na splutterfishu - wykonczona mocno nowoczesnymi dodatkami i twoja tez bym taka chetnie zobaczyla. oczy moze faktycznie troszke za szkliste i jakby miala lekkiego zeza, ale ogolnie gratuluje pracy i efektu :) pozdrawiam
Ufol Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 dziwuszka nawet ładna ale popraw dolnom warge bo stanowczo za duża jest - wyglonda jak by jom co użarło i opuchlizna nie zeszła i wyrównaj konciki. ale ogólnie to fajna buźka - mnie by taka nie wyszła :]
wololo Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Super! :) Ja jednak zrobiłybm jeszcze coś z dolna wargą i brodą. Jest między nimi jakiś taki dziwny duzy dołek i wygląda jakby miała wystającą brode :)
dawid Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 witaj sith_Lordzie nom bródka się tak za mocno rysuje :) buźka ładnie zrobiona, ale efekt troszke psuje oświetlenie, zrób jakieś ładniejsze :P BTW widziałem Cie na digitechu :P
Luke3D Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Niema co gadać... poprostu SUPER do potęgi dwieście osiemdziesiątej trzeciej.
soshka.cg Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Super - materiał skóry jest rewelka. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi