Napisano 28 Październik 200420 l po prostu glówka do oceny..3 wieczory na modleing i teksturke.. no i kilka poprawek pozniej.. nie pytajcie tylko po co..;)pozdrawiam SITh http://cgrupa.sitesled.com
Napisano 28 Październik 200420 l Galki oczne cos dziwnie szklane,..jakby zapozyczone z lombardu za malo wilgotne usta :) ale makijarke na oczka to jej dales ostro:).. hehe sam model spoczko,,.. pewnie jest good, tylko jeszcze wklej siateczke panna mi sie nie podoba, ale tu chyba nie o to chodzi po prostu takiej bym na kawe nie zaprosil:).. hie hie pozdrowka Fotoas
Napisano 28 Październik 200420 l a po co:)? Pokaz ja z inszej strony bo chyba przegioles troche z kacikami ust, jakas plaska z frontu sie wydaje, ale fajna, fajnie ze nie taka typowa idealnie piekna tylko bardzo naturalna.
Napisano 28 Październik 200420 l Dobrze, ze moj Maxthon ma funkcje zoom... Wyglada jak transa. Perspektywa dodatkowy ja zdeformowala. Wlosy mnie sie nie podobaja w ogole i psuja efekt.
Napisano 28 Październik 200420 l ja niebardzo lubie modele postaci, ale ta pani mi sie podoba :) o dziwo wersja bez wlosow jakos bardziej...kiedys byla taka fajna na splutterfishu - wykonczona mocno nowoczesnymi dodatkami i twoja tez bym taka chetnie zobaczyla. oczy moze faktycznie troszke za szkliste i jakby miala lekkiego zeza, ale ogolnie gratuluje pracy i efektu :) pozdrawiam
Napisano 28 Październik 200420 l dziwuszka nawet ładna ale popraw dolnom warge bo stanowczo za duża jest - wyglonda jak by jom co użarło i opuchlizna nie zeszła i wyrównaj konciki. ale ogólnie to fajna buźka - mnie by taka nie wyszła :]
Napisano 28 Październik 200420 l Super! :) Ja jednak zrobiłybm jeszcze coś z dolna wargą i brodą. Jest między nimi jakiś taki dziwny duzy dołek i wygląda jakby miała wystającą brode :)
Napisano 1 Listopad 200420 l witaj sith_Lordzie nom bródka się tak za mocno rysuje :) buźka ładnie zrobiona, ale efekt troszke psuje oświetlenie, zrób jakieś ładniejsze :P BTW widziałem Cie na digitechu :P
Napisano 1 Listopad 200420 l Niema co gadać... poprostu SUPER do potęgi dwieście osiemdziesiątej trzeciej.