Napisano 26 Styczeń 20178 l Za modlitwe do sw. Michala masz ode mnie, plus, podziekowanie i do rekomendacji :) A model bardzo fajny!
Napisano 26 Styczeń 20178 l Za modlitwe do sw. Michala masz ode mnie, plus, podziekowanie i do rekomendacji :) Noo, fajny "smaczek".
Napisano 26 Styczeń 20178 l Autor To egzorcym prywatny ku odpędzeniu diabła. Wspiera skuteczność kul przeciw złu.
Napisano 27 Styczeń 20178 l Autor Z jego "tutoriala", bo jako modeler to ma skilla (coś niby jest najlepszy), ale jako nauczyciel, to ani nie widać co robi, ani nie słychać co mamrocze. Tak czy siak jakaś tam pomoc ten jego tutorial, ale dla zaawansowanych.
Napisano 27 Styczeń 20178 l Zgadzam się z przedmówcami fajny model ładnie wyszło, jedno pytanie materiały/tekstury w modo?
Napisano 27 Styczeń 20178 l Autor To jest czyste Modo, prosto z renderera, bez retuszu, a tekstury to modowskie procedurale (kreski i kilka noisów) + dwa w miarę proste zdjęcia bez obróbek itp. + jeszcze tekst jako normal/bump. Zrobiła się dość duża lista w Shader Tree, no i dobrze mu zrobiły occlusions.
Napisano 27 Styczeń 20178 l Spoko, tak myślałem że to modo, przy użyciu ich proceduralke i occlusion shader można uzyskać naprawdę ciekawe efekty nie jest to może substance designer ale daje rade.
Napisano 26 Maj 20177 l Autor Dziękuję za opublikowanie Ogara na FB. Dodatkowo jest teledysk, taki potomek dawnych ami-demek. Wskazane kliknąć: vimeo / HD / 720p. https://vimeo.com/219144491