Ola89 Napisano 11 Luty 2017 Napisano 11 Luty 2017 Witam używam od niedawna blendera zainteresowałam się animacja Chciałabym zapytać o to jak mogę animować dwa różne obiekty w którym drugi obiekt pojawia się od 10 klatki . A potem na przykład od 1500 pojawia się kolejny obiekt trzeci Proszę o wskazanie tutorial ewentualnie napisanie Jak mogę to wykonać z góry bardzo dziękuję
Monio Napisano 11 Luty 2017 Napisano 11 Luty 2017 Najprościej dodać w outlinerze klucze do widoczności w viewporcie (oczko) i finalnym renderze (kamera). Kursor na ikonie i wduszasz 'I' tak jak samo jak w innych miejscach.
texture3d Napisano 11 Luty 2017 Napisano 11 Luty 2017 Dziękuję za podpowiedz, bardzo mi to pomogło, a mogę jeszcze zapytac jak mozna zanimowac wydluzajaca sie linr sznurek? Tzn w kazdej klatce sznurek stawalby się dłuższy
Maciek Jutrzenka Napisano 12 Luty 2017 Napisano 12 Luty 2017 Wow, to tu też można wpinać klucze! :) wszytko_można_kluczować_wblenderze_dlatego_tak_go_kocham_dziwne_spacja_mi_niedziała
texture3d Napisano 12 Luty 2017 Napisano 12 Luty 2017 Dzięki wielkie ale w tym tutorialu porusza się sznurkiem na całej jego długości a mi chodzi o efekt rosnącego sznurka czy rozwijającego się na dalsze odleglosci w danym kierunku
Rekomendowane odpowiedzi