craki69 Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 Witam wszystkich. Taki maly speedzik. Nie wczuwalem sie za bardzo w tekstury. Mimo wszystko mam nadzieje, ze cos z tego wyszlo. W photoshopie dodalem niebo i leciutkie ziarno. pozdrawiam Marcin
chveti Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 przypomniał mi się pokój na wakacjach też taki na poddaszu ;)
thud Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 z bumpem wygladalo by lepiej...nie trzeba byloby sie wczuwac zeby go dodac do materialu reszta pozostawia troche do zyczenia, nawet jak na speedzik, ale nie poddawaj sie i pracuj na poczatek dluzej nad scenami, nie rob spedow pzdr
Marcin Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 cienki ten dach ;) ja bym sie bał tam mieszkac
rowr Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 heh prosta scenka no i wspolczucia dla kolesia ktory bedzie tam spal [podczas deszczu :D
pchelka Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 hmm a mi sie jakieś takie sterylne to wydaje...
JunioR Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 spoko wygląda ten krzyż na ścianie ;) †
craki69 Napisano 1 Listopad 2004 Autor Napisano 1 Listopad 2004 Witam ponownie! Dziekuje za wszystkie uwagi. Byly bardzo trafne. Postanowilem troszke popracowac nad ta mini-scena i zmienic to i owo. Wiec: - dodalem bezpieczny dach :) - pare bump'ow - inne materialy i zmienilem trosze oswietlenie mam nadzieje ze teraz wyglada lepiej. Uwagi mile widziane. :) pozdrawiam marcin
craki69 Napisano 1 Listopad 2004 Autor Napisano 1 Listopad 2004 to samotnia :) musi byc pusto. poza tym jest lozko ... marcin
MareG Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Brakuje jeszcze tego misia z piłą do drewna - który wraz z innymi zabawkami wyciął sobie otwór w dachu, a potem przyszedł PAN i zamontował połaciówki VELUX'a... ;-) A tak serio to gdybyś wykończył poprawnie warstwy dachu (w otworze), postarzył metal konstrukcji łóżka i umieścił na nim jakąś zabawkę - jako jedyny miły akcent zamieszkującego tam (przypuszczalnie) dziecka - to mogłoby być naprawdę smutno! Myślę że w tym kierunku mógłbyś coś podziałać! Od razu mi się przedstawia kadr z bajki "Mała księżniczka", którą daaawno temu oglądałem z zaciekawieniem. Pozdro
craki69 Napisano 1 Listopad 2004 Autor Napisano 1 Listopad 2004 REWELACYJNY pomysl!!! zabieram sie do pracy. dzieki marcin
Damian Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 racja, pomysł dobry, moze być bardzo fajna pracka, no ale mimo wszystko daj jakies okienko tam plizzz :) albo chociaz moskitierę! :)
Wielka_Siostra Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Brakuje jeszcze tego misia z piłą do drewna - który wraz z innymi zabawkami wyciął sobie otwór w dachu, a potem przyszedł PAN i zamontował połaciówki VELUX'a... Kurczę, wzrusza mnie ta reklama, serio:-) Zna ktoś pana od marketingu firmy Velux?;-) A na poważnie - dziura na okno jest, brak okna. Jednak gdyby otwór wystrzępić, to mogłoby to jakoś wyglądać:-)
wharp Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 hmm scenka zmierza w ciekawym kierunku, aczkolwiek skojarzylo mi sie to napoczatku z samotnia jakiegos mnicha (nio ale teraz mialby chyba za eleganckie loozko :) drugi renderek lepszy; pracuj dalej moze byc ciekawie :) pozdrawiam
Luke3D Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 hmm. A może jakieś dachówki? i cegły są troche mało realistuczne. reszta spox
Rekomendowane odpowiedzi