Napisano 30 Październik 200420 l Witam wszystkich. Taki maly speedzik. Nie wczuwalem sie za bardzo w tekstury. Mimo wszystko mam nadzieje, ze cos z tego wyszlo. W photoshopie dodalem niebo i leciutkie ziarno. pozdrawiam Marcin
Napisano 30 Październik 200420 l z bumpem wygladalo by lepiej...nie trzeba byloby sie wczuwac zeby go dodac do materialu reszta pozostawia troche do zyczenia, nawet jak na speedzik, ale nie poddawaj sie i pracuj na poczatek dluzej nad scenami, nie rob spedow pzdr
Napisano 30 Październik 200420 l heh prosta scenka no i wspolczucia dla kolesia ktory bedzie tam spal [podczas deszczu :D
Napisano 1 Listopad 200420 l Autor Witam ponownie! Dziekuje za wszystkie uwagi. Byly bardzo trafne. Postanowilem troszke popracowac nad ta mini-scena i zmienic to i owo. Wiec: - dodalem bezpieczny dach :) - pare bump'ow - inne materialy i zmienilem trosze oswietlenie mam nadzieje ze teraz wyglada lepiej. Uwagi mile widziane. :) pozdrawiam marcin
Napisano 1 Listopad 200420 l Brakuje jeszcze tego misia z piłą do drewna - który wraz z innymi zabawkami wyciął sobie otwór w dachu, a potem przyszedł PAN i zamontował połaciówki VELUX'a... ;-) A tak serio to gdybyś wykończył poprawnie warstwy dachu (w otworze), postarzył metal konstrukcji łóżka i umieścił na nim jakąś zabawkę - jako jedyny miły akcent zamieszkującego tam (przypuszczalnie) dziecka - to mogłoby być naprawdę smutno! Myślę że w tym kierunku mógłbyś coś podziałać! Od razu mi się przedstawia kadr z bajki "Mała księżniczka", którą daaawno temu oglądałem z zaciekawieniem. Pozdro
Napisano 2 Listopad 200420 l racja, pomysł dobry, moze być bardzo fajna pracka, no ale mimo wszystko daj jakies okienko tam plizzz :) albo chociaz moskitierę! :)
Napisano 2 Listopad 200420 l Brakuje jeszcze tego misia z piłą do drewna - który wraz z innymi zabawkami wyciął sobie otwór w dachu, a potem przyszedł PAN i zamontował połaciówki VELUX'a... Kurczę, wzrusza mnie ta reklama, serio:-) Zna ktoś pana od marketingu firmy Velux?;-) A na poważnie - dziura na okno jest, brak okna. Jednak gdyby otwór wystrzępić, to mogłoby to jakoś wyglądać:-)
Napisano 3 Listopad 200420 l hmm scenka zmierza w ciekawym kierunku, aczkolwiek skojarzylo mi sie to napoczatku z samotnia jakiegos mnicha (nio ale teraz mialby chyba za eleganckie loozko :) drugi renderek lepszy; pracuj dalej moze byc ciekawie :) pozdrawiam
Napisano 3 Listopad 200420 l hmm. A może jakieś dachówki? i cegły są troche mało realistuczne. reszta spox