CzAk1 Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 AI Google'a zamieni twoje brzydkie szkice w ładne rysunki. Pełna treść: Każdy może rysować ładnie z Google Auto Draw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Narysowalem strzalke i zaproponowal rekina. Dzieki za pomoc, google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praetorian Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Narysowalem strzalke i zaproponowal rekina. Dzieki za pomoc, google. Jest bardziej kreatywny od Ciebie, nie podcinaj mu skrzydeł z zazdrości ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 To kiedy kolejny konkurs speed paint? Wreszcie będie duza konkurencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Slabe. Za kazdym razem zero sugestii: https://jpst.it/Xr4a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Slabe. Za kazdym razem zero sugestii: https://jpst.it/Xr4a Bo jakos dziwnie ten nos rysujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Jedną z sugestji był kaktus, więc poniekąd moża sądzić że są blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 zgadzam się z olafem, nie rozpoznaje podstawowych rysunków spotykanych na polskich murach (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabaru Napisano 19 Kwiecień 2017 Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Ale zapłon ma ten program. Narysowałem dwa kółka i było ok. Potem chciałem jeszcze kilka kresek dorysować to dopiero po 5 sekundach się pojawiły. Im więcej tych kresek tym coraz później one się pojawiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celestyrkor Napisano 1 Grudzień 2017 Share Napisano 1 Grudzień 2017 To pewnie zależy od kompa, mi dobrze działa, ale jakoś nie mogę się wdrożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi