CzAk1 Napisano 14 Kwiecień 2017 Napisano 14 Kwiecień 2017 Warszawskie studio przygotowało trailer do nowej gry 11 bit studios - Frostpunk. Pełna treść: Frostpunk - trailer od Platige Image
Maciek Jutrzenka Napisano 14 Kwiecień 2017 Napisano 14 Kwiecień 2017 wtf? tzn obejrzałem trailer i dalej nie wiem o czym ta gra w sumie jest. jedyne co mi się spodobało to te miasteczko. jakby pokazali wiele ujęc w tym miasteczku to bym był bardziej zaciekawiony tak to bym szybko wyłaczył. gdyby nie to że rodzima produkcja. generalnie pomysł na trailer jak dla mnie totalnie bez sensu. Tak jakby gra to byłby jakiś highscore wspinaczkowy.
olaf Napisano 14 Kwiecień 2017 Napisano 14 Kwiecień 2017 frost punk to jakas licencja czy samodzielna kreacja na wzor steam-punk?
Imperator Napisano 14 Kwiecień 2017 Napisano 14 Kwiecień 2017 to będzie mrożony steam punk czyli taki bardziej cool :)
Graft Napisano 14 Kwiecień 2017 Napisano 14 Kwiecień 2017 Pomysł ciekawy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jako, że robią to Polacy to kibicuję
bear island Napisano 14 Kwiecień 2017 Napisano 14 Kwiecień 2017 po "this war of mine" z automatu wyczekuję kolejnej gry chłopaków z 11 bit. jeśli potraktować to bardziej jako teaser, wprowadzenie w klimat niż typowy trailer, to dla mnie rewelka. a konkretną rozgrywkę i tak wkrótce zobaczymy. w ogóle polski gejmdev przypomina jakiś cud nad wisłą ostatnio...
blukazs Napisano 29 Maj 2017 Napisano 29 Maj 2017 ...jednak wyszło, bardzo fajnie! Chociaż ta pękająca skała to chyba z previzu została. :/ :D
Rekomendowane odpowiedzi