Juzwa Napisano 25 Maj 2017 Napisano 25 Maj 2017 (edytowane) Chyba dzis wyszlo. Wiem ze robil to Digic, nie wiem czy calosc czy moze nie we wspolpracy z CDP. Tzn wiadomo ze CDP to klient, ale stylowa wcale nie jak z Digica, stad tak se pomyslalem [video=youtube_share;zSYAh5WoUTI] Edytowane 25 Maj 2017 przez Juzwa
Juzwa Napisano 25 Maj 2017 Autor Napisano 25 Maj 2017 Sory, nie wiedzialem. Zadko w internety zagladam obecnie i tak mi wyskoczylo dzis. A ze patrze ze w historii nie bylo to wrzucilem. No nic :)
osael Napisano 26 Maj 2017 Napisano 26 Maj 2017 Bardzo fajne! Aż naszła mnie ochota na podstawkę! Tylko gdzie ja znowu znajdę pierdyliard godzin na grę!
michalo Napisano 26 Maj 2017 Napisano 26 Maj 2017 Też nabrałem ochoty ale coś czuję, że w robocie nikt mi nie pozwoli w to grać, a w domu nie będę raczej traciłczasu ;)
Nezumi Napisano 26 Maj 2017 Napisano 26 Maj 2017 (edytowane) Zdeinstalowalem Hearthstonea - juz mi sie znudzil. Teraz rundke Gwinta pomiedzy robotami :D Cos jest w karciankach - nie musze pamietac historii, moge wrocic po miesiacu czy dwoch i wciaz wiem o co chodzi :D Fajna sprawa. Jedna rzecz mnie uderza - te specjalne, animowane karty to na prawde czasem male dziela sztuki. Rewelka. Edytowane 26 Maj 2017 przez Nezumi
Rekomendowane odpowiedzi