SiD Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 Witam To mój pierwszy udział w bitwie , i postarm sie ukazac wszytko to co umiem i moze wiec ( moze sie naucze jeszcze ) Mój projekt bedzie mniej wiecej wygladał iż z grobu wyłazi hmmm..., wypełza truposz , mam nadzieje ukazac to najładniej jak bede mógł lecz , powiem wam ze mam mało czasu , prace dyplomową i mature . Jak tylko bede mógł sie wwrobic to bede tylko to robił , reszte projektów poczeka na mnie troszku :) mam nadzieje ze praca wchodzi w temat :) [Edited on 3-4-2003 by SiD] [Edited on 9-4-2003 by Tesaurus] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 no pomysl ladny...tylko zebys nie zapomnial aby nie bylo innej sceneri bo zlamiesz regulamin :P P.S. 3mam kciuki za Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Oki wiec tak to jest mój pierwszy render niewiele tu widac ale zanim wpakuje reszte musze wiedziec czy takie cos moze byc , w mojej pracy czy taki kawalek terenu jest dopuszczalny do Bitwy , prosze o wypowiedz moderatora na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Zapewne moderatorzy przyczepia sie do tej ziemi...moze zrob sam grób jedynie z kawałeczkiem siemi na około albo tak,ze swiatlo bedzie padac tylko na grob z martwiakiem a poza nim bedzie lagodnie zanikac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2003 No zobacze z ta ziemią co sie da zrobic ale juz mam pomysła na ciag dalszy i to teraz jest kawałek pomysłu jak cos to hmmm... nie bede miał wyboru to zmniejsze kawałek ziemi ale ona wiele w pracy nie robi złego no ale spoko To jest dodatkowa pokrywa na grób któy jest wyrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Ja mam nadzieje ze teraz bedzie mniej wiecej waidomo oco w tym chodzi i co to moze przedstawiac i zdaje mi sie ze wizualnie to wałsnie jest kawałek podestu . czy tez ziemi , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Dobra teraz mam nadzieje ze tym polem ryżowym nie skopałem tu klimaciku hmm chyba bede musiał jeszcze podożucać jakies elementy strachu ciom nie ? hmm moze jakies krzyże ? albo hmm nieiwem może cos wykombinuje proesze wiec o jakies podpowiedzi jak możecie :) [Edited on 4-4-2003 by SiD] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 hmm a wiec....co do grobu na razei sie nie doczepiam bo wiem ze to poczatek i jescze wiele sczegolow na nim bedzie :)...jedynie co mnie martwi to to ze chyba nie bedziesz mogl miec tej podlogi a co dopiero trawy...bo to widac ze jest sceneria a w regulaminie jest napisane ze nie moze byc sceny !!...zrob cos z tym lub pocezkamy na wypowiedz moderatora...ale cos czuje ze bedie podobna do mojej...:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2003 oooojj nie psiz tak Pablo proszee kurde duzo czasu mi zajeło nakładanie tego nie moge teraz osbeitego zmienic hehe chyba jednak jak piszez tak to cos z tym postarmsie zrobic i zajste zrobie to hehee do jutra narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 CZesc! SiD, z ta trawa to jest troche za zywa. Na cmentarzu powinno byc mrocznie, trawa ciemna i mala, nie jak na lace. to psuje klime :). Ale staraj sie staraj, trumna chyba nieskonczona bo wyglada surowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Co do trawy pewnie mas zracje , chyba zmnijsze jej ilosc i jakąs dam texture gleby A tu chciałem pokazac jak mniej wiecej zmodeluje swojego truposza hmm to nie bedzie dokladna kopia ale włąsciwie cos takiego , oczywiscie bez zadnych mechanicznych czesci , tylko martwo-zywa tkanka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 fajny :):)..jesli dobrze go wymodelujesz to napradwe niezly model wyjdzie :)... P.S. masz moze wieksze zdjecie tego?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Przykro mi pablo nie mam wieksdszego taki dostyałem ztakiej stronki anet mi słabo w szkole chodzi , ale postyarams ie psozykac tego jeszcze moze trafie na jakies wiekszy hehe wiec mam nadzieje ze pomysł jest realny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Oki znalazłem troszku wiekszy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 uuu no stary to sobie wziales temat... jak ci wyjdzie to cie usciskam a jak spieprzysz to bedzie katownia!! juz nie wsopminam o tym ze pewnie 3 czerwca znowu pojade do katowic na koncert tegoz zepolu :)))))) mniam :)) ps. jak komus sie skonczyla inspiracja to zapraszam na www.ironmaiden.com - tutaj edward pozuje na baudzo wielu pikczerach :)))) [Edited on 5-4-2003 by ftorek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 kocham iron maiden !!! a pomysl b. fajny !!! zycze powodzenia i za calej sila trymam kciuki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2003 ooo widze ze znalazłem wielbiciela hehe ciesze sie bardzo ze popierasz ( nie bardzo ze karasz hihih ) Ok tu mam mały uptade cmentaza , to dla mnie jest wąłsnie ten mały podest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 za jasna ta mgla oraz moglbys ja troche rozrzezic...i nie wiem czy ona bedzie mogla byc..bo ona daje scene a nie sam model:(...spytaj sie moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Ja poczekam z robieniem grobowca z wypowiedzią moderatora , teraz wziołem sie za robie powlutku częsci twarzy mam nadzieje ze wyjdzi emi jak najbardziej podobna bo ten fotek Iron Maiden jest tym mniej wiecej co chce zrobic nie bedzie to oczywiscie dosłowna kopia ale moge jedynie w ten sposub wam pokazac co ja che uzyskac heh niom nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 [piwo][piwo][piwo]oby tak dalej- fajnie sie zapowiada i jesli pedziesz trzymal poziom to lepek calkiem calkiem[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 niezly poczatek tej glowki ! czekam na wiecej ! tumasz pare tutoriali SiD tutorial 1 tutorial 2 tego to nawet tu widzialam tzn u Adka tutorial simple head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 Sid jak by tutoriale nie pomogly to chcialam tylko pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Share Napisano 5 Kwiecień 2003 no ekstra...co za skok przy modelowaniu glowy...niezle...tak 3maj :):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Co do otoczenia do fajnie byloby gdybys zamiast wesolej, zielonej trawki zrobił jakis mroczny cmetarz. obok moglyby byc jakies inne stare groby i moze jakies fajne, stare i straszne drzewo...oczywiscie wszystko na dosyc malym terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Dzienkuje wszystkim bardzo mocno za wypowiedz i obiecuje sie jak najbardziej starac w tym modelowaniu , zrobie go jak najbardziej podobanego do tego z obrazka ( postarm sie wkarzydym bądz razie co nie obiedcuej ze wałsnie taki wyjdzie hihi ) co do otoczenia to moze byc ale mam ne przesadzac z z nim czyli wiecej chyba nie moge dołozyc a chciałem ejszcze dwa przechylone nadrobkowe krzyze za tym postawic zeby widac było ze to cmentarz i bede musiał zdobyc jaką fajną texture ziemi to wtedy trwe usune najlepeij jeszcze texture błota i ablo takiej spalonej ziemi hehe Wiem jeszcze ze bardzo duszy problem sprawi mi modelowanie ciała i głowy , zobaczice jak tamten wyglada hmm wszedzie krew i czerwona skóra od tortur kurdeee to bedzie trudne ale postarm sie najmocniej jak tylko moge MeG bardzo ci dzienkuje za turotale to miło ze chcesz mi pomuc wierz mi aniołku ze doceniam to i jestem ci wdzieczny sek tlyko ze ja posuzyłem sie juz prostszym sposobem nauki moderlingu takim jak Filmy ale i te tutki wierze ze wykorzystam bo wiedzy nigdy za mało Dzienkaseek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Tak jest - niech żyje-albo nieżyje- EDI :) ps. dla niewtajemniczonych ludek z Iron Maiden :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 aaaa heh...nie wiedzialem..bo nawet takiej muzy nie slucham ( bez urazy ) cezkamy na update:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 I LOVE EDI:) mam nadzieje że w spodku jakiegoś zapodadzą:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Wiec jak jzu predzej wspominałem mam mało czasu i nie moge cały czas siedziec w maxie ale chce wam pokazac kolejny etap modelowania twarzy , truposzka , zdaje mi sie ze jeszcze troszke zmienie ale narazie daje wam tyle ok ?? to co zrobiłem i wymodelowałem nie wiele sie zmieniło hehe ale wierz cie miz e sie staram dzienkuje wszystkim za dobre rady postaram sie wykorzystac to co będe mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 :) coraz lepiej :) ja tez cierpie na brak czasu :( -pozdrawiam i czekam na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Buzka idzie w jak najlepszym kierunq. Oby tak dalej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Moze wyjsciem z sytuacji co do zgodnoci z tematem jest umieszczenie tylko malego fragmentu teren z grobowcem na np. szarej powierzchni (jako podestu opisanego w zasadach konkursu), ale najlepiej o wszystko zapytac modereatora. Powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 co do cmentarza moze taki byc tylko nie moge przesadzac z jego upieknianiem hehe i mam zgode moderatora ze jest l00z wiec tlyko postac mi zostalą do zrobienia heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 nooo coraz lepej z ta buzka..jak na beginnera to az sie przerastasz:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoMbi Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Niom , buzka prezentuje sie ladnie :) lecz czekam na to jak poradzisz sobie z \"usmieszkiem\" . Zycze powodzenia , pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 No usmech hehe pocżtkujasy jestem i wiem juz z góry ze będzie ciezko ale hmm cos wymysle jeszcze wiec sie nie przejmuje niepowdzeniami hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 I tak trzymać! Napewno uda ci się zrobić na koniec bitwy naprawdę świetny model ,a po drodze napewno nauczysz sie wielu nowych rzeczy....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 SiD...a mozesz pokazac na razie ta twarzyczke z profilu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 widze ze robisz postepy ..tak dalej[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 Jak na razie bardzo fajnie: dołaczam się do prośby o render z profilu - na tym co załączyłęs IMHO troszkę dziwnie nos wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 i jescze jedno...czy ta twarz czasem nie bdzie troche za dluga? spojrz gdzie jest nos a gdzie sie konczy zuchwa...taaka wielka buzia bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 no dobra dołączyłem zabki ale nieiwem czy one bedą pasowac , praca zajmuje mi cza si mysli hehe dzienki chłopacy ze mnie wspieracie , nawet jak nie wygram bitwy to juz czuje sie zwyciescą dzienki waszemu wsparciu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 ey SiD dziewczyny cie tez wspieraja !!! i wyglada coraz lepiej coraz bardziej przerazajaco ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 Ooo stary :) coraz lepiej to wyglada :)zabki spoko:)no i masz super wsparcie... ;) -pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teluumen Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 Hmm.. Ladnie usmiechnieta bestia? Jak narazie to te koles ma niezle zdeformwana gebe nie majaca zadnych podstaw kostnych... Coz... moze przywal my siekiera? Wtedy nie bedzie potrzeba czaszka? Hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 [spox] no juz lepiej..coraz bardziej mi sie to podoba...zabki tez niezle Ci wyszly..ale moglbys pokazywac wszystkow w jendytm kolorze? tak lepiej wyglda :)..nie musisz jesli nie chesz...i takze nie wiem czy dobrze mowie ale z tym podbrodkiem...chyba jest troche za dlugi...ja bym go troche skrocil..... pzodro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 oki co do podbrutka zrobi sie jeszcz ejutro zrobie cos z tym i ulapsze zeby a takze reszte twarzy postaram sie jakos ubrac , potem zajme sie tułowiek , bedzie ono pokzaywane bez dłowy musze ejszcze siatke nazucic hehe spoko i jeszcze mały profilek wezme , wszytsko jutro panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 No dobra jest i siatka i cos jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 [piwo][piwo] a kiedy widok z persp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Profil zsiatkowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi