Jump to content

Recommended Posts

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to daj jeszcze refkę - abyśmy mogli ocenić czy dobrze wykonałeś robotę. Bo twórczości tutaj rzadnej a jedynie przerysowanie z oryginału.

Posted

etam jest oki, mozna sie co najwyzej twarzy czepiac i tego ze walor moglby byc glebszy, niema sensu tego bardziej picowac czy wiecej nad tym siedziec, lepiej cosik kolejnego wymachac.

Posted

bigle na posterunku - he he - o i kengi dołaczył :) no nie nie dałeś dupy - ale przerysowywanie (kopiowanie) nie jest najlepszą metodą - choć uczy podejścia do rysunku.

Posted

a moj prof. od rysunku... ostatnio mi powiedzial ze przerysowywanie innych rysunkow ma sens tylko w jednym przypadku, kiedy kopiuje sie rzetelnie, zeby przestudiowac metode mistrza. i ja sie z nim zgadzam. o ile w miare rzetelnie skopiowales... to niestety nie mistrza.

Posted

Kopiujac, chcac, niechcac podglada sie metode pracy autora pierwowzoru, oczywiscie lepiej rzetelnie i swiadomie:)

No Borisa mozna nielubic ale zlym rysownikiem to on niejest, zaryzykuje stwierdzenie ze wrecz mistrzem w swojej klasie:)

muhaho-marudzisz:)

Posted

Kopiuje na tyle swiadomie na ile pozwala mi na tomoja wiedza plastyczna, a ta jest raczej uboga... ;> Co do Pana Borisa to ma swoj klimat i ja bardzo go cenie ;]