Muhaho Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Cos takiego wyskrobalem, kiedys widzialem to gdzies w necie i mi sie spodobalo... Pozdrawiam http://muhaho.republika.pl/rys8.jpg
Mortom Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Esurzema chamczuru, wgiciarskie podoma mi sie ta pani
rowr Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 hmmm ale co z tego raz na nia popatrzysz i w kamien sie zamieniasz :D
Muhaho Napisano 4 Listopad 2004 Autor Napisano 4 Listopad 2004 he he... ale co sie napatrzysz to twoje...
Kooba Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 No to daj jeszcze refkę - abyśmy mogli ocenić czy dobrze wykonałeś robotę. Bo twórczości tutaj rzadnej a jedynie przerysowanie z oryginału.
Muhaho Napisano 5 Listopad 2004 Autor Napisano 5 Listopad 2004 No sek w tym, ze nie mam "refki".... pliku juz dawno nie mam, a rysowalem patrzac na monitor.
biglebowsky Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 http://pilgrim.ru/artworks/borisvallejo/borisvallejo_medusa.jpg
kengi Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 zooom :) hehe http://vallejo.ural.net/1982/010s.jpg
biglebowsky Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 etam jest oki, mozna sie co najwyzej twarzy czepiac i tego ze walor moglby byc glebszy, niema sensu tego bardziej picowac czy wiecej nad tym siedziec, lepiej cosik kolejnego wymachac.
Kooba Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 bigle na posterunku - he he - o i kengi dołaczył :) no nie nie dałeś dupy - ale przerysowywanie (kopiowanie) nie jest najlepszą metodą - choć uczy podejścia do rysunku.
Ufooox Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Bigle ma zawsze racje ;). Bardzo fajniasty rysunek.
biglebowsky Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Niemoglem sie powstrzymac, musialem do sygnaturki dac, w pelni sie zgadzam z tym co napisales:)
kengi Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 a moj prof. od rysunku... ostatnio mi powiedzial ze przerysowywanie innych rysunkow ma sens tylko w jednym przypadku, kiedy kopiuje sie rzetelnie, zeby przestudiowac metode mistrza. i ja sie z nim zgadzam. o ile w miare rzetelnie skopiowales... to niestety nie mistrza.
Muhaho Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 Byloby znacznie prosciej gdybym umial rysowac... :>
biglebowsky Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Kopiujac, chcac, niechcac podglada sie metode pracy autora pierwowzoru, oczywiscie lepiej rzetelnie i swiadomie:) No Borisa mozna nielubic ale zlym rysownikiem to on niejest, zaryzykuje stwierdzenie ze wrecz mistrzem w swojej klasie:) muhaho-marudzisz:)
Muhaho Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 Kopiuje na tyle swiadomie na ile pozwala mi na tomoja wiedza plastyczna, a ta jest raczej uboga... ;> Co do Pana Borisa to ma swoj klimat i ja bardzo go cenie ;]
Ufooox Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Hehe, nie przejmuj sie skromnosc to dobra cecha ;P. Chyba?
Muhaho Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 Pocieszajace, ale skromnascia rysowac sie nie naucze :)
Rekomendowane odpowiedzi