chudy Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 Witam, to pierwszy model, który zamieszczam na forum, a drugi w mojej krótkiej karierze, prosze o komentarze i krytyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 Koło świateł jest troszke krzywo ale ogołnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 skad taka perspektywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 czego taki render przekrecony, sama sie glowa obraca :) chyba sie nie zaprzyjaznles z narzedziem rotate vievport :P niewiele widac daj screena pod innym katem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 Spoko,fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 Wrzucam inne renderki, no rzeczywiście tamte były dość dziwne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 hmmm cos mi nie pasi nad zderzakiem ponizej swiatla ... i czemu kolorowy render w tak paskudnej jakosci ... :) masz prawie 100 kilo na obrazek takze nie obnizaj az tak jakosci bo naprawde malo widac ... model wyglada niezle ... oprucz tego czegos kolo swiatla :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Szyba chyba nie powinna byc zintegrowana z karoserja ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 kilka wiekszych bledow: a po za tym wszystko idzie w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shampan Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 zderzak jest za bardzo okragly - kanty powinny byc dookola wlotow i brakuje takiego dzioba z przodu btw ja tez robie modene:) w wolnych chwilach od jakiegos roku... juz wlasciwie tylko poprawki zostaly i materialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 A mi się wydaje, że słupek jest trochę za cienki na środku. Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 9 Listopad 2004 Autor Share Napisano 9 Listopad 2004 Update: małe poprawki na przodzie i zrobiona czesc tylu, no i wstawilem szyby :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 A mógłbyś pokazać jeszcze siatkę bez Meshsmooth? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 poprawiłem troche tył, ale nie mam czasu żeby go skończyć, może w weekend sie uda, daje też siatke tego co zrobiłem do tej pory pozdrawiam, prosze okomentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Listopad 2004 Autor Share Napisano 19 Listopad 2004 znalazłem troche czasu i dokończyłem tył, jest jeszcze troche krzywo ale nie mam już do tego cierpliwości, zrobiłem trż pare poprawek, a więc komentujcie. Następne robie uszczelki w oknach i kratownice we wlotach. Przez weekend powinno być znowu coś nowego. Komentujcie :)) Czwarty render :))) troche mnie poniosło z kolorkiem :P ale nie mogłem sie powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 chudy dawaj rendery bez lakieru i daj tez siatke a jest strasznie krzywy tyl kolo swiatel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Listopad 2004 Autor Share Napisano 19 Listopad 2004 nielot no własnie wiem ze tam jest krzywo ale juz robilem to kilka razy i zawsze ten sam efekt krzywo, wrzuce dzisiaj jeszcze siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Listopad 2004 Autor Share Napisano 19 Listopad 2004 no i obiecana siatka, już chyba wiem gdzie tkwi problem: trójkąty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 masz strasznie gesta siatke!!!!za gesta:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Listopad 2004 Autor Share Napisano 19 Listopad 2004 no wiem, ale już jest za późno żeby poprawiać siatke, widać, że zaczynałem od początku bo tam to już wogóle gąszcz, no ale trudno ucze sie na błędach, tył już chyba nie jest tak gęsty; sam nie rozumie czemu mam taką siatke gęstą na drzwiach; to w sumie mój drugi model, a pierwszy robiony w EP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz_b Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 badzmy szczerzy, to ze dopiero zaczynasz nie upowaznia cie do zamieszczania takich gniotow. pomysl najpierw zanim zasmiecisz siec swoimi wypocinami. przecierz ten samochod nigdy nie pojedzie!!!!!! gdzie silnik? zapomniales o silniku przeciez, dobrze ze czuwam i zwrocilem ci na to uwage. pracka by byla moze dobra, ale ale zanim ja pozytywnie ocenie, musze wiedziec czy zamierzasz modelowac powietrze w kolach. jak nie to zaprzestan modelingu i od razu zostan mnichem ;) a tak serio, niezle sie zapowiada. mi sie podoba. wladowales w to qpe pracy. zycze ci zebys skonczyl ten model!!!!! najlepiej jak potrafisz bo zapowiada sie fajnie, a jak ci gdzies krzywo wyjdzie przechylenie wentyla to olej to :) i zabieraj sie za kolejne autko bogatszy o doswiadczenie z tego modelu ;). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 grzegorz_b no chyba powietrze sobie podaruje :P, ale o silniku myślałem, żeby go wymodelować (Czytaj: spróbować zrobić coś podobnego), narazie robie podwozie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 22 Listopad 2004 Autor Share Napisano 22 Listopad 2004 zrobione podwozie i czesc uszczelek; i tu jest problem z zagesta siatka, bo zeby cos pasowalo musze robic tak samo gestą!!!! no ale nadwozie skoncze napewno, i koła tez sie pojawia, ale nie wiem czy bede go poprawial bo graniczy to juz lekko z cudem :P jak widac tez wazne jest jak sie zaczyna, a nie tylko jak sie konczy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi