Napisano 13 Czerwiec 200816 l Czesc Takie fajne zleconko, 3 lazienki w trzech roznych stylach. Robione co prawda troche szybko ale pomyslalem ze pokaze, chyba nie zaszkodzi. Krytyka mile widziana. Projekty nie moje. Pozdrawiam Classic Contemporary Modern
Napisano 13 Czerwiec 200816 l Jak dla mnie fantastiko! Classic najbardziej mi się podoba :) Ale... brakuje jednak troszkę do 5 starsów ;] ****
Napisano 13 Czerwiec 200816 l Bardzo ladne i czysciutkie renderki, mile w odbiorze. Mi tak samo jak patry'emu najbardziej sie podba Classic;) i chyba nie chcialo ci sie mapowac dokladnie futryn drewnianych drzwi ;p no chyba ze tak mialo byc :]
Napisano 13 Czerwiec 200816 l Autor Dzieki dzieki:) miło mi. Wersja classic przepalona i troche sie z tym meczylem, nawet override nie pomagal, cos "po lewemu" poustawialem w tej scenie ale nie mialem juz czasu zeby analizowac:) Pawelkos - dostalem fotke referencyjna drzwi, dokladnie tak tam bylo ulozone drewno, inaczej na skrzydle, inaczej na oscieznicy.
Napisano 14 Czerwiec 200816 l Bardzo przyjemne. Można by jedynie dopracować tekstury coby się tak nie "stempelkowały" ;)
Napisano 14 Czerwiec 200816 l Bardzo mi sie podoba, chociaż faktycznie miejscami troszkę jest przepalone, ale ogolnie jest super :) no i w sumie fajne to swiatło :P
Napisano 16 Czerwiec 200816 l Na Classic w odbiciu w lustrze drzwi nie mają teksturki :) Ogólnie bardzo fajne wrażenie - szczególnie Classic świetnie "pokolorowana" światłem.
Napisano 16 Czerwiec 200816 l podoba mnie się szczegól nie 1 i 2, ze wskazaniem na 1 (taką mógłbym miec w domu:D)
Napisano 16 Czerwiec 200816 l No ja tam architektem nie jestem i nie wiem co to skrzydlo a co oscieznica ale wydaje mi sie ze w przelozeniu na polski to sa to odpowiednio drzwi i framuga. Jesli tak to chyba nie do konca myslimy o tym samym. Na rys. ponizej zaznaczylem dokladnie o co mi chodzilo w moim poprzednim poscie ;)
Napisano 16 Czerwiec 200816 l Autor No dokladnie, mi tez sie 3 najbardziej podoba, dobrze ze komus jeszcze. Pawelkos: no tak, jest male niedopatrzenie z mojej strony http://www.entra.com.pl/index.php?menu=14&type=7&model=52&lang=en