Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc

Takie fajne zleconko, 3 lazienki w trzech roznych stylach. Robione co prawda troche szybko ale pomyslalem ze pokaze, chyba nie zaszkodzi.

Krytyka mile widziana. Projekty nie moje.

Pozdrawiam

Classic

classic.jpg

Contemporary

contemporary.jpg

Modern

modern.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie fantastiko!

Classic najbardziej mi się podoba :)

Ale... brakuje jednak troszkę do 5 starsów ;]

Napisano

Bardzo ladne i czysciutkie renderki, mile w odbiorze. Mi tak samo jak patry'emu najbardziej sie podba Classic;) i chyba nie chcialo ci sie mapowac dokladnie futryn drewnianych drzwi ;p no chyba ze tak mialo byc :]

Napisano

Polshai piękna gra światłem :) Post produkcja extra :D

Pzdr.

Napisano
  • Autor

Dzieki dzieki:) miło mi. Wersja classic przepalona i troche sie z tym meczylem, nawet override nie pomagal, cos "po lewemu" poustawialem w tej scenie ale nie mialem juz czasu zeby analizowac:)

Pawelkos - dostalem fotke referencyjna drzwi, dokladnie tak tam bylo ulozone drewno, inaczej na skrzydle, inaczej na oscieznicy.

Napisano

Bardzo przyjemne. Można by jedynie dopracować tekstury coby się tak nie "stempelkowały" ;)

Napisano

Bardzo mi sie podoba, chociaż faktycznie miejscami troszkę jest przepalone, ale ogolnie jest super :) no i w sumie fajne to swiatło :P

Napisano

Na Classic w odbiciu w lustrze drzwi nie mają teksturki :)

Ogólnie bardzo fajne wrażenie - szczególnie Classic świetnie "pokolorowana" światłem.

Napisano

podoba mnie się szczegól nie 1 i 2, ze wskazaniem na 1 (taką mógłbym miec w domu:D)

Napisano

No ja tam architektem nie jestem i nie wiem co to skrzydlo a co oscieznica ale wydaje mi sie ze w przelozeniu na polski to sa to odpowiednio drzwi i framuga. Jesli tak to chyba nie do konca myslimy o tym samym. Na rys. ponizej zaznaczylem dokladnie o co mi chodzilo w moim poprzednim poscie ;)

modernrz2.th.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności