Napisano 16 Marzec 20187 l Jerzy : Zbrush, Maya, Photoshop, Mudbox, Substance Painter, Arnold. Wyszło chyba znośnie. Edytowane 16 Marzec 20187 l przez Sebazx6r
Napisano 17 Marzec 20187 l Fajnie jest. Co stoi za umieszczeniem jegomościa a stołku? Zdradzisz tajemnicę? :D
Napisano 17 Marzec 20187 l Autor Dzięki, wyszlo nie znośnie tylko zajebiście, podoba mi się oświetlenie Wiesz Hubert im głużej przy czymś siedzisz to stany emocjonalne się wahają od zahwytu po depresje ;). Chciałem jeszcze ciuchy poprawić ale już zostawiłem. Co stoi za umieszczeniem jegomościa a stołku? Zdradzisz tajemnicę? :D Przeglądając referencje zacząłem oglądać filmy by mieć jednolitość wiekową. To jest zadziwiające jak ludzie się różnią w pewnym wieku. Pierwotnie miał to być tylko bust w Zbrushu. I dotarłem do jednego z jego filmów jak na wieść o wygraniu sondaży Urban postanawia się powiesić. Co prawda stołka nie było ale warto chyba z czegoś zeskoczyć. Tak więc inspiracją był filmik pana Urbana "Bardzo się ciesze , że PiS wygrał w sondażach." Film z 2012roku. Użytkownik YouTube: Tygodnik Nie - "Niech żyje PiS"...
Napisano 17 Marzec 20187 l Fajna praca, fajnie oświetlona i teksturowana. Ale niestety, chociaż poznaje Urbana to jednak nie jest wystarczająco podobny. Trochę- TROCHĘ ;) bardziej karykatura niż podobieństwo. W sumie trudno określić też jego wiek tutaj bo jego gęba strasznie się zmieniała przez lata - tutaj 100% racji.
Napisano 17 Marzec 20187 l Autor Kąt kamery zmiana w mimice. Wszystko wpływa na to jak to wygląda. Fryz tez... Okulary brak okularów mina. Niby dużo jest referencji a koniec końców i tak nie byłem zadowolony. Wystarczy wpisać w google by dostać jobla.Światło tez robi swoje.