Sebazx6r Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 (edited) Jerzy : Zbrush, Maya, Photoshop, Mudbox, Substance Painter, Arnold. Wyszło chyba znośnie. Edited March 16, 2018 by Sebazx6r Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3buh Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 wyszlo nie znośnie tylko zajebiście, podoba mi się oświetlenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmass Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Fajnie jest. Co stoi za umieszczeniem jegomościa a stołku? Zdradzisz tajemnicę? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Dzięki, wyszlo nie znośnie tylko zajebiście, podoba mi się oświetlenie Wiesz Hubert im głużej przy czymś siedzisz to stany emocjonalne się wahają od zahwytu po depresje ;). Chciałem jeszcze ciuchy poprawić ale już zostawiłem. Co stoi za umieszczeniem jegomościa a stołku? Zdradzisz tajemnicę? :D Przeglądając referencje zacząłem oglądać filmy by mieć jednolitość wiekową. To jest zadziwiające jak ludzie się różnią w pewnym wieku. Pierwotnie miał to być tylko bust w Zbrushu. I dotarłem do jednego z jego filmów jak na wieść o wygraniu sondaży Urban postanawia się powiesić. Co prawda stołka nie było ale warto chyba z czegoś zeskoczyć. Tak więc inspiracją był filmik pana Urbana "Bardzo się ciesze , że PiS wygrał w sondażach." Film z 2012roku. Użytkownik YouTube: Tygodnik Nie - "Niech żyje PiS"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalo Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Fajna praca, fajnie oświetlona i teksturowana. Ale niestety, chociaż poznaje Urbana to jednak nie jest wystarczająco podobny. Trochę- TROCHĘ ;) bardziej karykatura niż podobieństwo. W sumie trudno określić też jego wiek tutaj bo jego gęba strasznie się zmieniała przez lata - tutaj 100% racji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Kąt kamery zmiana w mimice. Wszystko wpływa na to jak to wygląda. Fryz tez... Okulary brak okularów mina. Niby dużo jest referencji a koniec końców i tak nie byłem zadowolony. Wystarczy wpisać w google by dostać jobla.Światło tez robi swoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian85osg Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Będzie ciąg dalszy? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted March 23, 2018 Author Share Posted March 23, 2018 Nie ;).............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbcg Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Fajna pracka, ma klimat;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts