Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Cześć! Jestem 3D Artist z Białorusi mieszkający obecnie w Warszawie. To mój pierwszy post na forum. Low poly model Oseram male vanguard z gry Horizon: Zero Dawn. To model oparty na świetnym koncepcie Adriana Wilkinsa https://www.artstation.com/artwork/65ONr i Ilya Golitsyna https://www.artstation.com/artwork/L9mD0

Robiłem tez WIP tego projektu tutaj: http://polycount.com/discussion/194733/wip-oseram-malevanguard. Niestety ale tylko po angielsku. Mam nadzieję, że spodoba się Wam moja praca !)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Praca swietna, witamy na forum. Nie widzialem na polycount siatki low-poly - może przeoczylem. Mozesz pokazać, jestem ciekaw jak wygląda.

Napisano
  • Autor

Dziękuję! Nie pokazywałem siatke dla tego że mam dużo nieoptymalizowanych części. Myślałem na początku o tym, zeby zrobic low-poly jak dla gry z rigging dla animacji, ale w koncy odmówił się od tego żeby nie marnować czac. Następny projekt juz będzie z ograniczeniem trójkątów. Teraz niestety mam za dużo zeby się tym chwalić))

Napisano

Świetna robota. Przepisując to co już napisałem na Polycount : bardzo mi się podoba ;) Lubię taki styl.

Nie wiedziałem, że mamy takiego kozaka online ;)

Napisano

Mi tez sie bardzo podoba. Fajnie ze sie podzieliles patentem na zrobienie elementow w Z-brushu. Lubie takie smaczki, bo sam sie zamierzam w koncu go nauczyc.

Napisano
  • Autor

Dzienki!

Michalo, wcześnie mnie to nie było)) Nie wiedziałem o takim forum.

Pawelkos, nie ma za co. Chciałbym zrobić bardziej szczegółowy WIP, ale to zabiera czas, krórego zawsze brakuje))

Napisano

"Bez młota to nie robota" :) Przyczepię się tylko do tego (wiem że to koncept i fantasy), ale jedno uderzenie tego młotka i trzonek leci w drzazgi, raczej mało praktyczne.

Napisano
  • Autor
"Bez młota to nie robota" :) Przyczepię się tylko do tego (wiem że to koncept i fantasy), ale jedno uderzenie tego młotka i trzonek leci w drzazgi, raczej mało praktyczne.

Zgadzam się. Moze się zepsuć)) Ale on to ma żeby przestraszyć!)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.