kliment woroszyłow Napisano 15 Styczeń 2019 Share Napisano 15 Styczeń 2019 (edytowane) #1 Edytowane 15 Styczeń 2019 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2019 #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 16 Styczeń 2019 Share Napisano 16 Styczeń 2019 Jak zwykle miazga Panie Kliment! Poziom szczegółowości to dla mnie jakaś abstrakcja. Gratuluje cierpliwości i czekam na gotową scenkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 22 Styczeń 2019 Share Napisano 22 Styczeń 2019 Świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skormac77 Napisano 24 Styczeń 2019 Share Napisano 24 Styczeń 2019 Jak zwykle Klasa, a mawiając językiem moich dzieci "epicki model" :-) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Luty 2019 Share Napisano 2 Luty 2019 kliment, Ty masochisto! będziesz go drukował w 1:1?? a na serio, znam ten relaks odwzorowania czegoś w 100%. miło popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Luty 2019 Share Napisano 2 Luty 2019 super, mam sentyment do Czapli - mój pierwszy sklejany model w dzieciństwie. Tak z ciekawości - ile już nazbierałeś tych modeli w portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Luty 2019 Autor Share Napisano 2 Luty 2019 polka dot, olaf - odwzorowywanie w 100% jeszcze mi się nie udało nigdy, bo jak wymodelować kurz czy fakturę laminowanego płótna... ale staram się, powiedzmy że moje podejście dąży do 100%. A ile modeli... kto to zliczy!? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 2 Luty 2019 Share Napisano 2 Luty 2019 Spróbuj substance designer albo painter. Pewnie podłapiesz szybko i twoje modele zyskają. BTW, miazga modelowanie, jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi