nielot007 Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Witam dzisiaj dowiedzialem sie od kumpli ze jest nowa (jeszcze jej w kinach nie Ma) animacja ktora jest jak "zywa" mowili ze nie mozna odruznic czy to animacja czy film:D:D(jakas nowa technologia..) jeszcze tego nie ogladalem ale jutro powienienem ja miec wiec co wiecej powiem (moze jakies screeny zapodam) aha i tytulu tez nie pamietam jak sobie przypomne to powiem jak ktos cos slyszal ogladal to wypowiedzcie sie cos o nim:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 pierwsze słyszę, ciekawe co to za nowa technologia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Witam dzisiaj dowiedzialem sie od kumpli ze jest nowa (jeszcze jej w kinach nie Ma) animacja ktora jest jak "zywa" mowili ze nie mozna odruznic czy to animacja czy film:D:D(jakas nowa technologia..) pewnie sciemniali ;/ ... ale moze i ciekawi mnie co to za nowa technologia mogla by byc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 hmm ciekawe :) pisz tylko jak cos bedziesz wiedzial skoro typy z max3d.pl mowia ze nie da sie odroznic to musi byc bez kitu ostre pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Moze The Polar Express, gdzie wykorzystali MoCap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 eh, to sie nazywa konkretny rzeczowy news. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 racja bigleb :) zaraz go zamieszcze na glownej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 hue hue hue cos sie nie doczekalismy zdania na temat powyzszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Polar Express albo coś takiego w kinie w niemczech leci, ponoć niezwykle realistyczna jest animacja. OMG! Popatrzcie na te zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 jeszce nie leci..... jeszce trochę.... wiem ... bo jestem na miejscu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 jeszce nie leci..... jeszce trochę.... wiem ... bo jestem na miejscu ;)Ja mówię na podstawie reklam :P Non stop to reklamują, więc myślałem że już leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 fju fju ......... ps. co jest wyznacznikiem owego realizmu w "tym czymś"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Listopad 2004 Autor Share Napisano 11 Listopad 2004 prabab to nie to:):) ten film sie nazywa "immortal"(niesmiertelny) juz go kawalek widzialem i niektore scenki sa az milo popatrzec:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 http://www.immortel-lefilm.com/ ? ale to nie news ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Listopad 2004 Autor Share Napisano 11 Listopad 2004 peter to to:D:D ja nie wiem czy to news (dla mnie tak) kumpel powiedzial ze ten film jeszcze nie wszedl do polski:) wiec.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 http://www.immortel-lefilm.com/ ? ale to nie news ;) Wow! Toż to jeszcze lepsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Wow, widzę, że oba filmiki będzie trzeba obejrzeć :) A tak się nabijaliście, że nie rzeczowo.. może i nie rzeczowo, ale za to na jaki temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Immortel ma beznadziejne postacie CG, a mimika po prostu zalosna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Immortel ma beznadziejne postacie CG, a mimika po prostu zalosna. walic cg bo tu nie o to chodzi ;) Bilal to Bilal ;P a dla wyjasnienia film ma juz prawie rok gratuluje newsa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Listopad 2004 Autor Share Napisano 11 Listopad 2004 juz mi gratulowales newsa wiec sie nie powtarzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Bilal to nie swieta krowa i chociaz jego komiks jest genialny to film pozostawil niesmak. Niech on juz lepiej siedzi nad tymi swoimi kredkami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi