Napisano 10 Listopad 200420 l Witam dzisiaj dowiedzialem sie od kumpli ze jest nowa (jeszcze jej w kinach nie Ma) animacja ktora jest jak "zywa" mowili ze nie mozna odruznic czy to animacja czy film:D:D(jakas nowa technologia..) jeszcze tego nie ogladalem ale jutro powienienem ja miec wiec co wiecej powiem (moze jakies screeny zapodam) aha i tytulu tez nie pamietam jak sobie przypomne to powiem jak ktos cos slyszal ogladal to wypowiedzcie sie cos o nim:D pozdro
Napisano 10 Listopad 200420 l Witam dzisiaj dowiedzialem sie od kumpli ze jest nowa (jeszcze jej w kinach nie Ma) animacja ktora jest jak "zywa" mowili ze nie mozna odruznic czy to animacja czy film:D:D(jakas nowa technologia..) pewnie sciemniali ;/ ... ale moze i ciekawi mnie co to za nowa technologia mogla by byc ;]
Napisano 10 Listopad 200420 l hmm ciekawe :) pisz tylko jak cos bedziesz wiedzial skoro typy z max3d.pl mowia ze nie da sie odroznic to musi byc bez kitu ostre pozdro
Napisano 11 Listopad 200420 l Polar Express albo coś takiego w kinie w niemczech leci, ponoć niezwykle realistyczna jest animacja. OMG! Popatrzcie na te zdjęcia:
Napisano 11 Listopad 200420 l jeszce nie leci..... jeszce trochę.... wiem ... bo jestem na miejscu ;)
Napisano 11 Listopad 200420 l jeszce nie leci..... jeszce trochę.... wiem ... bo jestem na miejscu ;)Ja mówię na podstawie reklam :P Non stop to reklamują, więc myślałem że już leci.
Napisano 11 Listopad 200420 l fju fju ......... ps. co jest wyznacznikiem owego realizmu w "tym czymś"?
Napisano 11 Listopad 200420 l Autor prabab to nie to:):) ten film sie nazywa "immortal"(niesmiertelny) juz go kawalek widzialem i niektore scenki sa az milo popatrzec:D:D
Napisano 11 Listopad 200420 l Autor peter to to:D:D ja nie wiem czy to news (dla mnie tak) kumpel powiedzial ze ten film jeszcze nie wszedl do polski:) wiec....
Napisano 11 Listopad 200420 l http://www.immortel-lefilm.com/ ? ale to nie news ;) Wow! Toż to jeszcze lepsze :D
Napisano 11 Listopad 200420 l Wow, widzę, że oba filmiki będzie trzeba obejrzeć :) A tak się nabijaliście, że nie rzeczowo.. może i nie rzeczowo, ale za to na jaki temat :)
Napisano 11 Listopad 200420 l Immortel ma beznadziejne postacie CG, a mimika po prostu zalosna. walic cg bo tu nie o to chodzi ;) Bilal to Bilal ;P a dla wyjasnienia film ma juz prawie rok gratuluje newsa ;)
Napisano 12 Listopad 200420 l Bilal to nie swieta krowa i chociaz jego komiks jest genialny to film pozostawil niesmak. Niech on juz lepiej siedzi nad tymi swoimi kredkami ;)