blood_brother Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 Witam. Ostatnio siedze sobie z nudow nad dinusiem ktorego rendery widzicie ponizej. Ogolnie ma byc to prosty model dla przypomnienia bo dawno nic nie robilem. Byc moze pozniej zostanie zriggowany i zanimowany. Co do "lap" to pewnie zrobie jeszcze raz. Chcialbym sie was tez zapytac jakie nogi mu dac tzn jak je uzlozyc, bo nie bardzo wiem. Render z numerkiem 02 jest z fazy gdy mial jeszcze malzowiny ale zrezygnowalem bo psuly ogolne wrazenie:) Siateczke jutro wrzuce. Ps. Sory za przepalony render z lapkami ale nie chce mi sie na nowo renderowac:) Komentarze mile widziane.
kozioo Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 Creepy ;> Tylko ma jakąś "blizne" na policzku - pewno tulipanem dostal.
blood_brother Napisano 14 Listopad 2004 Autor Napisano 14 Listopad 2004 Co do tego co rzuca cien na policzku to jest to zgrubienie albo cos takiego idace spod oka do otworu majacego funkcje ucha a po co to nie wiem ladnie wyglada:D
Pionier Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 mi sie podoba pyszczek i sylwetka ogolnie - nad raczkami popracuj :). I chyba nie bedziesz mial wyjscia - musisz obiecac ze bedzie jakas animka :)!. Pozdrawiam i powodznenia
witjah Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 najs podoba mi się :] ale ...zrób coś z tymi kłami - wydaje mi się że nie posują do modelu, a co do nóżek IMHO proponowałbym krótkie, krępe, zgięte w kolanach łapy... pozdrawiam
KLICEK Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 wyglada fajnie ale mam zastrzezenie do klow , poprostu takie ulozenie nie pasuje :| raczki malutkie tez sa dobre zato nogi powinny byc duze ;)
blood_brother Napisano 14 Listopad 2004 Autor Napisano 14 Listopad 2004 Obiecana siateczka:) Update pewnie wieczorem bedzie:) KLICEK a co jest nie tak w ulozniu tych klow?? Pytam z ciekawosci bo i tak zmienie:)
KLICEK Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 Chodzilo mi o to ze one wyrastaja Bog wie skad :) No siateczka przejzysta , pracuj pracuj .
Gość styczny Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 moim zdaniem kieł do ząb a zęby powinny wychodzić z jamy ustnej a nie z policzków czy z nosa ale jest (będzie) fajny milutki
Ania Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 te kly sa w miejscu gdzie zazwyczaj sa smarki z nosa. nozki za cienkie, oprocz tego wyglada bardzo milo.
blood_brother Napisano 14 Listopad 2004 Autor Napisano 14 Listopad 2004 Malutki update. Zmienilem lokacje klow ale chyba jeszcze je obroce aby byly skierowane bardzie w strone lapek. Zaczalem tez lapki od nowa:) Moze jeszcze dzisiaj cos zrobie a narazie gonia mnie do nauki:) Komentarze mile widziane.
blood_brother Napisano 26 Listopad 2004 Autor Napisano 26 Listopad 2004 Zrobilem lapki ale dalej nie jestem zadowolony. Poszukalbym na googlach ale nie wiem pod jakim haslem. A moze macie pomysly jak je zrobic?? Chodzi mi o same "dlonie":) Komentarze i uwagi mile widziane.
Ania Napisano 26 Listopad 2004 Napisano 26 Listopad 2004 ja bym mu zrobila najmniej trzy palce, i tam gdzie sie zaczynaja wiecej dloni (czyli zeby sie rozdzielalo troche dalej). ale nie wiem, w koncu to realistyczne nie ma byc wiec moga byc rozne rozwiazania. te zeby jakos nie pasuja, jak sople lodu.
blood_brother Napisano 27 Listopad 2004 Autor Napisano 27 Listopad 2004 Wiem ze powinny byc trzy palce ale juz nie mialem sily z tym walczyc. Wczoraj przusiadlem i zrobilem nowe "dlonie". Z tych jestem juz calkiem zadowolony tylko wydaje mi sie ze z "kciukiem" jest cos nie tak:/ Moze dzisiaj zaczne robic nogi. Jeszcze pytanko. Da sie uzywac funkcji quick slice/slice tylko na kawalku modelu a nie calym?? Komentarze i uwagi mile widziane.
Ania Napisano 27 Listopad 2004 Napisano 27 Listopad 2004 juz lepiej, moze ciut mniej kulkowate bym zrobila knykcie, bo do reszty modelu nie pasuje. co do tego slice, chyba sie da, jak najpierw w jakims modyfierze wybierzesz te poligony ktore ma przeciac, i na to dasz slice.
blood_brother Napisano 27 Listopad 2004 Autor Napisano 27 Listopad 2004 Co rozumiesz przez mniej kulkowate bo nie moge zalapac o co chodzi??
Ania Napisano 27 Listopad 2004 Napisano 27 Listopad 2004 na palcach sa takie bulwy (stawy chyba). reszta modelu jest bardzo gladka, wiec to jakos nie pasuje.
blood_brother Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Napisano 30 Kwiecień 2005 Ojej, ile kurzu:) No nic trzeba zdmuchnac:) Moze ktos go jeszcze pamieta, jak nie to go wlasnie widzi:) Po uporaniu sie z siatka, po przerzuceniu go do nowego srodowiska (XSI), gdzie sie czuje bardzo dobrze, dorobilem mu nozki. Jeszcze nie sa skonczone stopy, bo musze pazurki z przodu zrobic, a ten z tylu zrobic jeszcze raz. Kiedy nastepny update?? Nie mam pojecia. Pewnie gdy znowu uzbiera sie pokazna warstwa kurzu:) Nie wiem. Jak bedzie dowiecie sie pierwsi:) Komentarze mile widzane.
polka dot Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 a co to jest to z boku glowy? :) oczy wygladaja bardzo sztucznie, jakos tak dziwnie osadzone sa
zipper Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 ey yo blood ;] nie wyglupiaj sie i zrob go do konca ... to jest jak dla mnie jeden z najsympatyczniejszych projektow tutaj... skoncz go ... wsadz do niego bipeda czy cos ... zrob krotka, smieszna animke ... i wtedy dam ci spokoj ;] pozdro
blood_brother Napisano 1 Maj 2005 Autor Napisano 1 Maj 2005 Kome: W trzecim poscie jest wyjasnione co to jest:) A co do oczu to takie maja byc ewentualnie drobne korekty jeszcze beda i material bedzie trzeba zmienic. Zipper: Dzieki:) Animke mam w planach:) Tylko przeraza mnie proces riggowania. A skonczyc to go skoncze tylko nie wiem kiedy czas pozwoli:)
Rekomendowane odpowiedzi