Napisano 14 Listopad 200420 l Witam. Ostatnio siedze sobie z nudow nad dinusiem ktorego rendery widzicie ponizej. Ogolnie ma byc to prosty model dla przypomnienia bo dawno nic nie robilem. Byc moze pozniej zostanie zriggowany i zanimowany. Co do "lap" to pewnie zrobie jeszcze raz. Chcialbym sie was tez zapytac jakie nogi mu dac tzn jak je uzlozyc, bo nie bardzo wiem. Render z numerkiem 02 jest z fazy gdy mial jeszcze malzowiny ale zrezygnowalem bo psuly ogolne wrazenie:) Siateczke jutro wrzuce. Ps. Sory za przepalony render z lapkami ale nie chce mi sie na nowo renderowac:) Komentarze mile widziane.
Napisano 14 Listopad 200420 l Creepy ;> Tylko ma jakąś "blizne" na policzku - pewno tulipanem dostal.
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor Co do tego co rzuca cien na policzku to jest to zgrubienie albo cos takiego idace spod oka do otworu majacego funkcje ucha a po co to nie wiem ladnie wyglada:D
Napisano 14 Listopad 200420 l mi sie podoba pyszczek i sylwetka ogolnie - nad raczkami popracuj :). I chyba nie bedziesz mial wyjscia - musisz obiecac ze bedzie jakas animka :)!. Pozdrawiam i powodznenia
Napisano 14 Listopad 200420 l najs podoba mi się :] ale ...zrób coś z tymi kłami - wydaje mi się że nie posują do modelu, a co do nóżek IMHO proponowałbym krótkie, krępe, zgięte w kolanach łapy... pozdrawiam
Napisano 14 Listopad 200420 l wyglada fajnie ale mam zastrzezenie do klow , poprostu takie ulozenie nie pasuje :| raczki malutkie tez sa dobre zato nogi powinny byc duze ;)
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor Obiecana siateczka:) Update pewnie wieczorem bedzie:) KLICEK a co jest nie tak w ulozniu tych klow?? Pytam z ciekawosci bo i tak zmienie:)
Napisano 14 Listopad 200420 l Chodzilo mi o to ze one wyrastaja Bog wie skad :) No siateczka przejzysta , pracuj pracuj .
Napisano 14 Listopad 200420 l moim zdaniem kieł do ząb a zęby powinny wychodzić z jamy ustnej a nie z policzków czy z nosa ale jest (będzie) fajny milutki
Napisano 14 Listopad 200420 l te kly sa w miejscu gdzie zazwyczaj sa smarki z nosa. nozki za cienkie, oprocz tego wyglada bardzo milo.
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor Malutki update. Zmienilem lokacje klow ale chyba jeszcze je obroce aby byly skierowane bardzie w strone lapek. Zaczalem tez lapki od nowa:) Moze jeszcze dzisiaj cos zrobie a narazie gonia mnie do nauki:) Komentarze mile widziane.
Napisano 26 Listopad 200420 l Autor Zrobilem lapki ale dalej nie jestem zadowolony. Poszukalbym na googlach ale nie wiem pod jakim haslem. A moze macie pomysly jak je zrobic?? Chodzi mi o same "dlonie":) Komentarze i uwagi mile widziane.
Napisano 26 Listopad 200420 l ja bym mu zrobila najmniej trzy palce, i tam gdzie sie zaczynaja wiecej dloni (czyli zeby sie rozdzielalo troche dalej). ale nie wiem, w koncu to realistyczne nie ma byc wiec moga byc rozne rozwiazania. te zeby jakos nie pasuja, jak sople lodu.
Napisano 27 Listopad 200420 l Autor Wiem ze powinny byc trzy palce ale juz nie mialem sily z tym walczyc. Wczoraj przusiadlem i zrobilem nowe "dlonie". Z tych jestem juz calkiem zadowolony tylko wydaje mi sie ze z "kciukiem" jest cos nie tak:/ Moze dzisiaj zaczne robic nogi. Jeszcze pytanko. Da sie uzywac funkcji quick slice/slice tylko na kawalku modelu a nie calym?? Komentarze i uwagi mile widziane.
Napisano 27 Listopad 200420 l juz lepiej, moze ciut mniej kulkowate bym zrobila knykcie, bo do reszty modelu nie pasuje. co do tego slice, chyba sie da, jak najpierw w jakims modyfierze wybierzesz te poligony ktore ma przeciac, i na to dasz slice.
Napisano 27 Listopad 200420 l Autor Co rozumiesz przez mniej kulkowate bo nie moge zalapac o co chodzi??
Napisano 27 Listopad 200420 l na palcach sa takie bulwy (stawy chyba). reszta modelu jest bardzo gladka, wiec to jakos nie pasuje.
Napisano 30 Kwiecień 200519 l Autor Ojej, ile kurzu:) No nic trzeba zdmuchnac:) Moze ktos go jeszcze pamieta, jak nie to go wlasnie widzi:) Po uporaniu sie z siatka, po przerzuceniu go do nowego srodowiska (XSI), gdzie sie czuje bardzo dobrze, dorobilem mu nozki. Jeszcze nie sa skonczone stopy, bo musze pazurki z przodu zrobic, a ten z tylu zrobic jeszcze raz. Kiedy nastepny update?? Nie mam pojecia. Pewnie gdy znowu uzbiera sie pokazna warstwa kurzu:) Nie wiem. Jak bedzie dowiecie sie pierwsi:) Komentarze mile widzane.
Napisano 1 Maj 200519 l a co to jest to z boku glowy? :) oczy wygladaja bardzo sztucznie, jakos tak dziwnie osadzone sa
Napisano 1 Maj 200519 l ey yo blood ;] nie wyglupiaj sie i zrob go do konca ... to jest jak dla mnie jeden z najsympatyczniejszych projektow tutaj... skoncz go ... wsadz do niego bipeda czy cos ... zrob krotka, smieszna animke ... i wtedy dam ci spokoj ;] pozdro
Napisano 1 Maj 200519 l Autor Kome: W trzecim poscie jest wyjasnione co to jest:) A co do oczu to takie maja byc ewentualnie drobne korekty jeszcze beda i material bedzie trzeba zmienic. Zipper: Dzieki:) Animke mam w planach:) Tylko przeraza mnie proces riggowania. A skonczyc to go skoncze tylko nie wiem kiedy czas pozwoli:)