Ania Napisano 24 Listopad 2020 Napisano 24 Listopad 2020 (edytowane) Wstawiam nowy demoreel. Po dłuższej przerwie powoli znowu ruszam z 3D. Przyjmuję drobne zlecenia, a póki ich nie ma pracuję nad animacją która tu jest częściowo pokazana w pierwszym i ostatnim ujęciu. Edytowane 24 Listopad 2020 przez Ania 10
alex3d Napisano 24 Listopad 2020 Napisano 24 Listopad 2020 (edytowane) @Aniaooo fajne wieści 🙂, powodzenia. Cały czas masz zacięcie do blendera? (pamiętam, że przecierałaś polskie blenderowe szlaki) no i ta animacja z rycerzem to grease pencil czy jakaś inna technika 🙂? Edytowane 24 Listopad 2020 przez alex3d
Ania Napisano 24 Listopad 2020 Autor Napisano 24 Listopad 2020 (edytowane) Dzięki 🙂 Do prywatnych animacji Blender mi bardzo odpowiada. Jestem zdania że animacja w Maxie jest katorgą, a Mayi nie znam. Rycerz jest całkiem normalnym obiektem. Render przed obróbką wygląda dość nieciekawie, ale mam tu zakodowane np. światło w kolorze czerwonym, glossy (na zbroi) w zielonym itp. Każdy materiał ma przypisany ID i w compositingu całkiem prymitywnie maseczką przypisuję różne tekstury malowane na papierze. Edytowane 24 Listopad 2020 przez Ania 1
Papa Pio Napisano 24 Listopad 2020 Napisano 24 Listopad 2020 Fajnie, że wracasz. Pamietam, jak Twoje prace mnie motywowały te x lat temu jak stawiałem pierwsze kroki w 3d... kibicuję w animacji z rycerzem... ja w prawdzie swoją skończyłem, ale satysfakcji niewiele... kiedyś musze odkopać ten wątek i ją zamieścić... fajny reel - Ty chyba masz coś wspólnego z biologią co?
Nezumi Napisano 24 Listopad 2020 Napisano 24 Listopad 2020 Dobre! Milo zobaczyc znowu ten twoj czajniczek po latach 🙂 Rycerz wymiata 🙂
Ania Napisano 26 Listopad 2020 Autor Napisano 26 Listopad 2020 (edytowane) On 11/24/2020 at 4:43 PM, Papa Pio said: Ty chyba masz coś wspólnego z biologią co? Ja jestem po fizyce. Biologia mnie interesuje, ale nie znam się na niej jakoś specjalnie. W ostatniej firmie byłam jedyną osobą która nie była artystą, architektem ani historykiem, to mi przypadały najciekawsze projekty 😉 W reelu widać np. warzenie piwa i ludzkie narządy, miałam wrażenie że architekci boją się takich rzeczy. Cieszę się że się podoba! Edytowane 26 Listopad 2020 przez Ania 1
michalo Napisano 26 Listopad 2020 Napisano 26 Listopad 2020 Wiadomo, jak ktoś jest latami uczony, czasem często mu się przełamać poza pewne bariery. Reel wymiata. Też podziwiałem twoje prace i fajnie widzieć twój awatarr 🙂
Rekomendowane odpowiedzi