Napisano 24 Listopad 20204 l Wstawiam nowy demoreel. Po dłuższej przerwie powoli znowu ruszam z 3D. Przyjmuję drobne zlecenia, a póki ich nie ma pracuję nad animacją która tu jest częściowo pokazana w pierwszym i ostatnim ujęciu. Edytowane 24 Listopad 20204 l przez Ania
Napisano 24 Listopad 20204 l @Aniaooo fajne wieści 🙂, powodzenia. Cały czas masz zacięcie do blendera? (pamiętam, że przecierałaś polskie blenderowe szlaki) no i ta animacja z rycerzem to grease pencil czy jakaś inna technika 🙂? Edytowane 24 Listopad 20204 l przez alex3d
Napisano 24 Listopad 20204 l Autor Dzięki 🙂 Do prywatnych animacji Blender mi bardzo odpowiada. Jestem zdania że animacja w Maxie jest katorgą, a Mayi nie znam. Rycerz jest całkiem normalnym obiektem. Render przed obróbką wygląda dość nieciekawie, ale mam tu zakodowane np. światło w kolorze czerwonym, glossy (na zbroi) w zielonym itp. Każdy materiał ma przypisany ID i w compositingu całkiem prymitywnie maseczką przypisuję różne tekstury malowane na papierze. Edytowane 24 Listopad 20204 l przez Ania
Napisano 24 Listopad 20204 l Fajnie, że wracasz. Pamietam, jak Twoje prace mnie motywowały te x lat temu jak stawiałem pierwsze kroki w 3d... kibicuję w animacji z rycerzem... ja w prawdzie swoją skończyłem, ale satysfakcji niewiele... kiedyś musze odkopać ten wątek i ją zamieścić... fajny reel - Ty chyba masz coś wspólnego z biologią co?
Napisano 24 Listopad 20204 l Dobre! Milo zobaczyc znowu ten twoj czajniczek po latach 🙂 Rycerz wymiata 🙂
Napisano 26 Listopad 20204 l Autor On 11/24/2020 at 4:43 PM, Papa Pio said: Ty chyba masz coś wspólnego z biologią co? Ja jestem po fizyce. Biologia mnie interesuje, ale nie znam się na niej jakoś specjalnie. W ostatniej firmie byłam jedyną osobą która nie była artystą, architektem ani historykiem, to mi przypadały najciekawsze projekty 😉 W reelu widać np. warzenie piwa i ludzkie narządy, miałam wrażenie że architekci boją się takich rzeczy. Cieszę się że się podoba! Edytowane 26 Listopad 20204 l przez Ania
Napisano 26 Listopad 20204 l Wiadomo, jak ktoś jest latami uczony, czasem często mu się przełamać poza pewne bariery. Reel wymiata. Też podziwiałem twoje prace i fajnie widzieć twój awatarr 🙂