Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Wstawiam nowy demoreel.

Po d艂u偶szej przerwie powoli znowu ruszam z 3D.

Przyjmuj臋 drobne zlecenia, a p贸ki ich nie ma pracuj臋 nad animacj膮 kt贸ra tu jest cz臋艣ciowo pokazana w pierwszym i ostatnim uj臋ciu.

Edytowane przez Ania

• Odpowiedzi 7
  • Wy艣wietle艅 805
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dzi臋ki 馃檪 Do prywatnych animacji Blender mi bardzo odpowiada. Jestem zdania 偶e animacja w Maxie jest katorg膮, a Mayi nie znam. Rycerz jest ca艂kiem normalnym obiektem. Render przed obr贸bk膮 wy

• Ja jestem po fizyce. Biologia mnie interesuje, ale nie znam si臋 na niej jako艣 specjalnie. W ostatniej firmie by艂am jedyn膮 osob膮 kt贸ra nie by艂a artyst膮, architektem ani historykiem, to mi przypada艂y na

Posted Images

Napisano

@Aniaooo fajne wie艣ci 馃檪, powodzenia. Ca艂y czas masz zaci臋cie do blendera? (pami臋tam, 偶e przeciera艂a艣 polskie blenderowe szlaki)聽no i聽ta animacja z rycerzem聽to grease pencil czy jaka艣 inna technika 馃檪?

Edytowane przez alex3d

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki 馃檪

Do prywatnych animacji Blender mi bardzo odpowiada. Jestem zdania 偶e animacja w Maxie jest katorg膮, a Mayi nie znam.

Rycerz jest ca艂kiem normalnym obiektem. Render przed obr贸bk膮 wygl膮da do艣膰 nieciekawie, ale mam tu zakodowane np. 艣wiat艂o w kolorze czerwonym, glossy (na zbroi) w zielonym itp.

Ka偶dy materia艂 ma przypisany ID i w compositingu ca艂kiem prymitywnie maseczk膮 przypisuj臋 r贸偶ne tekstury malowane na papierze.

Image_0392.jpg

Edytowane przez Ania

Napisano

Fajnie, 偶e wracasz. Pamietam, jak Twoje prace mnie motywowa艂y te x lat temu jak stawia艂em pierwsze kroki w 3d... kibicuj臋 w animacji z rycerzem... ja w prawdzie swoj膮 sko艅czy艂em, ale satysfakcji niewiele... kiedy艣 musze odkopa膰 ten w膮tek i j膮 zamie艣ci膰... fajny reel - Ty chyba masz co艣 wsp贸lnego z biologi膮 co?

Napisano

Dobre! Milo zobaczyc znowu ten twoj czajniczek po latach 馃檪 Rycerz wymiata 馃檪

Napisano
  • Autor
On 11/24/2020 at 4:43 PM, Papa Pio said:

Ty chyba masz co艣 wsp贸lnego z biologi膮 co?

Ja jestem po fizyce. Biologia mnie interesuje, ale nie znam si臋 na niej jako艣 specjalnie. W ostatniej firmie by艂am jedyn膮 osob膮 kt贸ra nie by艂a artyst膮, architektem ani historykiem, to mi przypada艂y najciekawsze projekty 馃槈 W reelu wida膰 np. warzenie piwa i ludzkie narz膮dy, mia艂am wra偶enie 偶e architekci boj膮 si臋 takich rzeczy.

Ciesz臋 si臋 偶e si臋 podoba!

Edytowane przez Ania

Napisano

Wiadomo, jak kto艣 jest latami uczony, czasem cz臋sto mu si臋 prze艂ama膰 poza pewne bariery.

Reel wymiata. Te偶 podziwia艂em twoje prace i fajnie widzie膰 tw贸j awatarr 馃檪

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci