Napisano 24 Listopad 20204 l Wstawiam nowy demoreel. Po d艂u偶szej przerwie powoli znowu ruszam z 3D. Przyjmuj臋 drobne zlecenia, a p贸ki ich nie ma pracuj臋 nad animacj膮 kt贸ra tu jest cz臋艣ciowo pokazana w pierwszym i ostatnim uj臋ciu. 聽 聽 Edytowane 24 Listopad 20204 l przez Ania
Napisano 24 Listopad 20204 l @Aniaooo fajne wie艣ci 馃檪, powodzenia. Ca艂y czas masz zaci臋cie do blendera? (pami臋tam, 偶e przeciera艂a艣 polskie blenderowe szlaki)聽no i聽ta animacja z rycerzem聽to grease pencil czy jaka艣 inna technika 馃檪? Edytowane 24 Listopad 20204 l przez alex3d
Napisano 24 Listopad 20204 l Autor 聽 Dzi臋ki 馃檪 Do prywatnych animacji Blender mi bardzo odpowiada. Jestem zdania 偶e animacja w Maxie jest katorg膮, a Mayi nie znam. Rycerz jest ca艂kiem normalnym obiektem. Render przed obr贸bk膮 wygl膮da do艣膰 nieciekawie, ale mam tu zakodowane np. 艣wiat艂o w kolorze czerwonym, glossy (na zbroi) w zielonym itp. Ka偶dy materia艂 ma przypisany ID i w compositingu ca艂kiem prymitywnie maseczk膮 przypisuj臋 r贸偶ne tekstury malowane na papierze. 聽 Edytowane 24 Listopad 20204 l przez Ania
Napisano 24 Listopad 20204 l Fajnie, 偶e wracasz. Pamietam, jak Twoje prace mnie motywowa艂y te x lat temu jak stawia艂em pierwsze kroki w 3d... kibicuj臋 w animacji z rycerzem... ja w prawdzie swoj膮 sko艅czy艂em, ale satysfakcji niewiele... kiedy艣 musze odkopa膰 ten w膮tek i j膮 zamie艣ci膰... fajny reel - Ty chyba masz co艣 wsp贸lnego z biologi膮 co?
Napisano 24 Listopad 20204 l Dobre! Milo zobaczyc znowu ten twoj czajniczek po latach 馃檪 Rycerz wymiata 馃檪
Napisano 26 Listopad 20204 l Autor On 11/24/2020 at 4:43 PM, Papa Pio said: Ty chyba masz co艣 wsp贸lnego z biologi膮 co? Ja jestem po fizyce. Biologia mnie interesuje, ale nie znam si臋 na niej jako艣 specjalnie. W ostatniej firmie by艂am jedyn膮 osob膮 kt贸ra nie by艂a artyst膮, architektem ani historykiem, to mi przypada艂y najciekawsze projekty 馃槈 W reelu wida膰 np. warzenie piwa i ludzkie narz膮dy, mia艂am wra偶enie 偶e architekci boj膮 si臋 takich rzeczy. Ciesz臋 si臋 偶e si臋 podoba! 聽 Edytowane 26 Listopad 20204 l przez Ania
Napisano 26 Listopad 20204 l Wiadomo, jak kto艣 jest latami uczony, czasem cz臋sto mu si臋 prze艂ama膰 poza pewne bariery. 聽 Reel wymiata. Te偶 podziwia艂em twoje prace i fajnie widzie膰 tw贸j awatarr 馃檪
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto