Napisano 2 Grudzie艅 20204 l Hej! Jakie obowi膮zuj膮 og贸lne zasady? mo偶na聽 Photobashe robi膰 czy poleje si臋 hejt? 馃槣
Napisano 4 Grudzie艅 20204 l Autor ta nawet mam pomysl 馃槃聽tylko nie wiem jak z przekladania premiery zrobic postac 馃槃
Napisano 5 Grudzie艅 20204 l 聽 6 godzin temu, KLICEK napisa艂: ta nawet mam pomysl 馃槃聽tylko nie wiem jak z przekladania premiery zrobic postac 馃槃 Samotna posta膰 stoi na 艣rodku skrzy偶owania dw贸ch szerokich ulic. Nagle zza rogu wy艂ania si臋 t艂um ludzi. Po zauwa偶eniu stoj膮cej postaci zaczynaj膮 biec w jej kierunku. Zza rogu wybiega wci膮偶 wi臋cej i wi臋cej rozjuszonej t艂uszczy. Zbli偶aj膮c si臋 do stoj膮cej postaci, wyci膮gaj膮 w jej kierunku setki 艂ap z rozczapierzonymi palcami. Ju偶 prawie maj膮 j膮 z艂apa膰, ale tu偶 przed dotarciem do niej, posta膰 robi si臋 ca艂a 偶贸艂ta, glitchuje i znika. Rozw艣cieczony pomstuj膮cy t艂um chaotycznie si臋 rozgl膮da, a偶 po chwili dostrzega, 偶e posta膰 pojawi艂a si臋 na skrzy偶owaniu oddalonym o jedn膮 przecznic臋 i momentalnie zaczyna biec w jej kierunku. Sytuacj臋 powt贸rz 3 razy. Musia艂by艣 zrobi膰 komiks ale da艂oby si臋 ogarn膮膰 w 4-6 panelach. 馃檪
Napisano 5 Grudzie艅 20204 l W dniu 2.12.2020 o 22:37, KLICEK napisa艂: rob jak chcesz 馃槈 NARESZCIE!!! 聽
Napisano 6 Grudzie艅 20204 l Kolejny photobash, zaj膮艂 prawie 3h dorzucam making ofa, 偶eby nikt nie pomy艣la艂, 偶e to by艂o malowane czy co艣, a nie totalne oszuka艅stwo: 聽
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto